[阿伯拉罕不要來] AC米蘭球迷討論區 (459)

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
簽平人唔係問題,煙蛇同加斯柏連尼渣果手牌咪又係咁打
邊路直線
柏夫同火化啱使丫
係方蛇搞鳩最高身價嗰兩件主力之嘛
得罪講句撚撚波都唔會得兩分啦
講真國米啲反擊比起依幾場既勁幾倍
依家都場均兩球
米蘭打比輸半打係基本
紅鳥繼續攬住方狗慢慢玩
我就逢係夜過12點都唔睇了
咪浪費時間真係
撚撚波剩係睇士氣波冇戰術都好睇過方狗屌佢老母
如果唔兵變,一陣威尼斯墊一墊,紅鳥就比方蛇續命幾場啦
皇家有咗身己都過到體檢
火化後場處理波要調教,可惜方狗唔會教到佢d 咩
紅雀已經物色緊方狗二號同方狗三號
仲有千千萬萬個方狗排住隊準備上任
Van bommel
我依家好撚後悔上季屌到皮蛇咁甘
河床佬
佢臨尾都冇氣啦, 上半場係咁CHUR, 唔明點解唔換卡拉比亞頂一頂

日本黑鳩龍紅牌,好想快啲睇番精華
上季牙皮要入兩球先有機會贏
方蛇而家入兩球先有機會和
之前仲話教練團對佢身體質素好驚喜,原來係咁解
見佢地換晒人, 唔知邊個打龍
方蛇仲要有一個名額無用

水break果時, 兩個企開啤住方蛇指示其他球員
垃素上半場嘅表現絕對係我近年睇過所有球隊入面最差沒有之一
米蘭只係靠死球lead住一粒本身已經係warning sign黎
跟手人地半場兩個調動出黎已經攞番個勢仲愈踢愈有
死方狗仲戇鳩鳩企定定不變應萬變當自己已經贏撚咗
好喇到佢求仁得仁俾人反超前先死死氣換番佢一開擺官威要雪嘅人出黎幫佢救命
屌你老母咁撚垃圾嘅教練去邊到搵呀
咁都俾你搵到紅雀大數據真係唔簡單
73‘’換哂5件,75‘’龍門兩黃一紅,補時輸番兩粒,補到106‘’先完場,cls比賽
下半場開始睇,以為自己睇緊加度素隊米蘭,堅持後場搓,對面一迫就亂又大腳踢上去,熱身賽work係因為對手真係熱身方蛇就當真,正賽一認真就出事。
然後成績已經差,仲可以為威嚴收兩大主力,一落後咪又要出返,多鳩餘。
眼光又差落重注落牙卓到,唔識用切又夾硬用,最搞笑係個T仔,完全係意乙料,你就算無睇上季,今季熱身賽都知咩事啦,咁都仲可以打足全場,最後爭啲輸場12碼。
戰術又差,球球輸都一樣,閘位穿窿咪做好防守先,攻又無又走上去。
今季真係凍過水。
早幾年仲係意甲冠軍
隊波一轉手就一季差過一季
問題根源係紅雀
上場打柏爾馬已經知佢臨場垃撚圾到極
同埋三場睇足哂,之後都唔柒會再睇
死廢物三線教頭一件
踢落成隊波進攻唔見得好幾多
但防守變左護級隊
踢3場就已經落後前四4分
爭冠直接唔洗諗
白鳩痴
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞