[阿伯拉罕不要來] AC米蘭球迷討論區 (459)

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
艾巴咸著90
其實成堆垃圾冇人個清得成
dry loan算咩野清人, 約又跑一年, 只係賣唔出搵人幫手比人工
比起賠錢斷約好少少
轉會費1蚊都收唔番

垃圾操盤
都唔撚明,依一刻趕住賣ben 除左整靚下年份excel之外仲有咩用都未計無左個輪換之後,輸多幾場波而無左果d錢
Ben同牙域都似方狗用完一場覺得唔岩洗
牙ben dry loan真係不如留隊算
預左白普adli嗰啲下季又番嚟做冗員
艾巴咸被徵召作客拉素
未跟操, 先上契
呢件嘢屌撚定方狗都得
女人達未黎個陣
已經講緊方蛇想要咸 佢先係真愛
Dllm仲絕望過上季
當年羅馬炒完方蛇先買咸 而家終於可以一齊
阿含揀左90號

上手係CDK同大$馬
有冇人睇真假藍黑
杜林D運...
上季頭幾場全勝,反擊好好J
人地點操的
隔離D人FIT撚到
好似firm左牙賓唔去馬賽同拉比老母留返喺佢老母個閪度
最後一個鐘, 紅鳥仲要落強制條款,邊有可能
[FabriceHawkins] Ismaël Bennacer will not be signing for OM. Jordan Veretout is staying at Marseille. Adrien Rabiot is not going to Milan and is still looking for a new club.

原來係因為馬賽整唔走羅馬另一件羅馬棄將
好快就串唔起架喇
呢個又唔會話未ready

方狗
又俾羅馬搶左target簽左kone了
輸在太有自信
贏左先再串柒柒啦
乜野杯都未贏過就咁自大
依家手揸成副靚牌
要火化有火化
要阿巴咸又比埋你
就睇條垃圾贏到乜野返黎
方蛇話我都唔知佢踢到幾多場
唔早啲用到時想出都出唔到
Fonseca has decided to make several changes to Milan lineup against Lazio:

Maignan, Emerson Royal, Tomori, Pavlovic, Terracciano; Fofana, Reijnders; Chukwueze, Loftus Cheek, Pulisic, Okafor

傻撚左
開季三場換左三套唔同嘅正選陣容
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞