[阿伯拉罕不要來] AC米蘭球迷討論區 (459)

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
咁擺法 同theo leao傾唔掂?
LM紅鳥國際賽前搵皮蛇返黎救火
如果theo leao唔肯跟方蛇咁踢既話
係應該雪既

但第3場就管唔掂班球員
紅雀你自己睇下請左d咩教練返黎啦
癲過坦蛇
牙含咁快手 仲要比1.5m租

Victor Osimhen stays at Napoli and should be out of the squad.
[Bianchin] The club and coach's message to Theo and Rafa, in the event, would be clear: the attitude against Parma is not acceptable. At the cost of starting without the two most highly-rated players, Milan and Fonseca would choose to focus on dedication, defensive awareness, and teamwork.

先開季兩場,咁快就傳因為態度問題可以bench Theo同Leao
咁切大哥呢?
如果依單係真,Theo續約凍過水
真嘅話就100%揀錯教練
要佢就係想盡量保持原陣
佢一嚟就搞沉左路兩大主將
再引入牙咸呢啲已經沉咗嘅人
兩場就可以不和睇怕方狗就快躝得
theo上場既態度都已經差到極點
咁講真佢兩個上場真係hea 得好緊要
加上方狗再唔贏真係隨時即炒
俾我都用肯落力踢嘅多過要等佢心情好先有表現嘅人啦
太掛住皮daddy
漏左段,Sorry

[Bianchin] Fonseca tempted by a revolutionary formation. Theo and Leao on the bench: Terracciano and Pulisic on the left. Fofana on 1' with Reijnders (and Loftus). Emerson Royal on the right with Chukwueze. Team rehearsed in training, decision in the pre-match.

差一場就國際賽期,之後打威尼斯同打吡
方蛇要玩火都睇埋佢兩個打吡表現先啦

方蛇revolutionary
啲鬼佬屌緊為件垃圾出咁多ig po
反而覺得雪一雪可能係好事
雙奧比賽態度不嬲有問題,leao踢得太隨意,theo就揀波踢,打國家隊唔見佢咁消極
開季兩場就出事,佢地都一定有責任
問題係後備t仔同卓太弱
Theo 喺牙皮手上其實都有一半時間hea
不過佢hea嘅時候係會stay喺後半場逗住
進攻俾哂leao 去舞
其實係 但t太廢 廢過科興打左
有鬼佬笑9伊巴之前講嘅上帝創世七日,依家第七日係阿含
笑死
唔好問了,得我地啲人要打歐國盃
Twitter 好幾個米蘭KOL帶風向鬧唔出Leao Theo都俾人鬧返轉頭
兩個養嘅球星分分鐘下季走,又有筆錢執十個15M 返嚟玩了
雪係啱,不過另一方面效果都好建基於本身教練威信
威信係要時間建立嘅,方蛇又唔係咩名牌教練,又好難要佢一嚟到就要個個球員都聽佢話嘅
冇威信咁雪大家實鬥氣兵變
贏到波咪方sir贏,輸波方辛加三場走人唔奇

換個教頭壓唔住班球員,搞乜
換教頭點都會內部同球員傾好掛,飛紙仔空降落來老馮要聽嫁咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞