[阿伯拉罕不要來] AC米蘭球迷討論區 (459)

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
未來隊聯賽開季1和1負
禁9方蛇召人上一隊坐啦,一陣教壞曬又影響士氣
[SkySport] Fonseca will not be dismissed by Milan at least during the upcoming international break, however the three games after the break against Venezia, Liverpool and Inter will be decisive for his future

過埋打吡先算
CM: Pioli remains under contract with #ACMilan - what it means for the future

紅雞有backup plan
兩舊屎之中我寧願要皮狗
After those three games ‘Fonseca’s position will be evaluated’, even if at the moment there is ‘no desire or intention to change coach’ despite what has been a worst start to the season in terms of points from the first three games since the start of WWII.

方狗原來又破紀錄
有咩教練人選可以揀?
請佢返黎炒
算數啦最尾求其三四場贏到一場又續多幾場
睇班球員
要兵變做鳩佢唔難
Leao 同Theo 已經人辦
唔比利記456算係咁
佢破壞力太大。搞衰球員士氣同埋對球會關係,大牌續約困難

無前四又要重新黑暗輪迴
紅雀風格 之後又搵個同方狗差唔多既
而家嘅所謂差唔多其實原來都差唔少
皮狗:大家有無掛住我505 閘位收中陣法?
冇...皮狗最尾都係n場不勝緊
一樣
烏克蘭神鋒3場轟0球
似擺爛多啲
不過咁樣搵佢返嚟
佢都唔會有心機教/調整戰術
Vos在未來隊單槍匹馬主宰了比賽,令人印象深刻,無論是身體上、技術上或精神上,他在意丙中都沒有可比性。不知道他是否為一隊做好了準備,但在未來隊他已經是水平最高的球員。
馬仔開始血統覺醒?
嗰段時間都篤定前三
最尾兩場所有球員都有得出場
之前個個驚請干地會焦土
紅鳥就走去請個方閪卡, 衰撚過焦土
咪啦 寧願衰到尾睇紅鳥仆街 比皮狗又係冇希望 快脆迫鳩紅鳥賣盤啦
依家算唔算焦土
干蛇係主動焦土
方蛇勁在咩都無做
就焦咗成隊波
干地好少焦到球員同球會關係破裂
方蛇開季三場已經好可能搞到Leao 同Theo 心裏面有條刺
叫屌帥回歸
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞