[阿伯拉罕不要來] AC米蘭球迷討論區 (459)

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
大師兄
干地想要盧卡古只佔小部分
主要係同老細反面,得返土耳其個市仲開緊,同 拿仔依次肯包部分人工同續佢多年
原來osimhen 上季仲未續新約
邦利拿
皮蛇
雲保美
派路
[Schira] Talks in progress for Mike Maignan’s contract extension with ACMilan until 2028. Expected a meeting with his agents in the next days to try to finalize the deal in Autumn.

揾咪哥傾續約試水温
J煙sir同幾個月前J莫達有咩分別?
28年
過兩年咪又煩過
個時間好合理喎
本身到26年
即係Extend多兩年
牙mike 龍門計又唔係老將
今次呢份約一定係高人工,續到mike 33歲,下一份約佢33歲個年紀只要唔係去沙地,正常都係減人工
希望沙地唔好玩玩下收水喉
幫我哋清下人
牙賓+RLC賣返40m回返成本都好過冇
上季季尾傳咪哥要求8M
上兩個星期傳過可能6.5M搞得掂
不過方蛇岩岩立完威, 唔知會點啦
沙地有興趣嘅話今年買咗牙賓了
留嚟自用算
搵個433教練打返起牙賓就好
賴+火化+賓排面上唔算差
RLC/musah做返後補算la
impressive 地廢
@Gazzetta_it: Adrien Rabiot has turned down a big contract offer from AC Milan.
人工同阿含差唔多, 佢老母點會肯
剛剛過去的轉會支出,意大利僅次於英格蘭
cmdotcom: #Casadei has changed agents. Rumours of #ACMilan and #Juventus have led him to return to #SerieA in January.
卡斯辛奴:
我對Leao說,在球場上展示我,入25球,開始成為領導者,知道如何踢足球。 而不是製造現象並挑戰教練。 我希望伊巴會X他。 如果沒有,那就很嚴重了。 他們做了一個轟動一時的狗屎。 你必須接受罰款。Leao,我們也在葡萄牙一起看到了,這很糟糕。此外,你正在給方蛇帶來麻煩,挑戰他。你經常使用社交媒體,但足球不是社交。足球是另一件事。Leao說他娛樂人們,不,你讓他們發笑。你說你看過沙維、恩尼斯達、朗拿甸奴,那些都是現象,你不是,你不是一個現象,你永遠不會是一個現象。 這就是事實的現實,親愛的Leao。 試著向我證明,目前你還沒有表現出任何東西,並尊重方蛇或坐在米蘭板凳上的任何人。
卡斯辛奴:「他們製造了一場轟動的混亂,而我就是做這種事的王。我唯一看到的領䄂是緬朗,但他假裝什麼都沒發生。 他們挑戰了方蛇,剝奪了方蛇的合法性。對我來說,Theo是一個比Leao更好的球員。在意大利,作為後衛他與眾不同。」
卡辛呢排講嘢咁正路
方蛇專登做醜人激發leao鬥心
be fair 方蛇廢就梗,其實嗰下咁樣企埋一邊係講唔過去嘅方蛇三場就搞到球員咁,之後條路好難行

爭成10億就唔好講出黎顯醜啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞