[阿伯拉罕不要來] AC米蘭球迷討論區 (459)

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
MilanNews Twitter尋晚有post過伊巴去左放假所以無後睇波, 之後del左
聞到鑊味梗係謝

ben, 火化

咁咪ok
正路真係差唔多要執包袱
打蟈俾人456實好冇面

但隻雀邏輯,唔知會唔會唔想有兩個白出糧既教練而死攬,又或者炒完同你講搵Von Bonmel...
死死氣叫返皮返嚟
因少失大咪呢d慳果少少請個垃圾無系統教練番黎,無成績真係要炒又要keep住出糧
所以話高層無vision真係抵撚死
我覺得心涼架
仲要夠膽死咁撚信方蛇,比佢咁高調bench Leao同Theo
新帥+開季無耐,又未有成績,咪關埋門傾/哄掂佢地囉
如果最後肯開到7M都續唔到Theo, 真係要屌7管理層

老細到管理層自己攞黎,BB級... 第一年啱啱接受情有可願,你老味第3年啦,除左b/S毫無建樹,你老母仲話買塞爾特人,輸死你呀

當然,北美聯賽又唔同玩法
季前方蛇戰術分析:
1. 講求嚴密防守
2. 以傳控為主
3. 充份利用邊路球員進攻

實際比賽:
1. 3場失6球
2. 傳控係傳俾對手控
3. 廢你兩個邊路巨星

下個N年開季最差紀錄係幾場幾分
等睇方狗過三關
得返
30/31 6場2分
38/39 7場2分
佢二進宮嗰時係幫到球隊值得respect 嘅,不過做呢個consultant 幾個月已經鳩up多過乜,咁搞法球迷好快唔再忍佢
問心我覺得輸都次要
轉踢法而輸係可以理解
但問題係冇表現,俾唔到球迷睇佢地有乜野轉變緊
而同時我又唔覺得單論人腳既話,個轉型難度會大得過曼聯嗰陣咁...
炒方狗未
拿坡里對帕爾馬賽後,拿坡里新兵Neres在車上被2名持槍匪徒打爛玻璃舉槍打劫。
幾個原因組合到而家呢個人人喊打嘅地步:
1. 開季前不顧反對請方蛇,講到佢chosen one master class 同伊巴理念一致之類,而家三場不勝自然比人屌到化如果係請莫達迪沙比嘅,我諗就算一樣戰績都會巿球迷幫口話trust the process
2. 方蛇唔止輸仲要輸得好核突,比皮Sir 更衰,呢下又令球迷更反感
3. 暫時球迷巿見到改變但只係改得更衰(例如上場208),而通常好嘅改變通常都會伴隨勝利,所以見到咁輸法,無論佢有無變都要屌㗎喇
雖然預左
但皇家哥呢場真心嚇死人

大佬呢度唔係英超
原本d one touch波都唔見哂
跟住砌陣型又不知所謂
有心機既都係打多兩舖機好過
三場失六球,全部輸右閘,皇家哥包辦三球

上場輸波訪問話自己要負全責,之後下句怪球員

輸波搞到老細要落訓練場攬佢,跟手踢兩大當家球員落後備
冇rlc就知冇可能
懷疑佢份scout report 仲停留喺去熱刺之前
而家鈍到起步慢人兩秒
不如繼續用KLL好過
可能係李安留低

Kalulu上季下半季踢右閘果2-3場, 明明效果幾好
pre-season方蛇又將佢定位返做中堅要買皇家, 友賽表現唔好仲借走埋佢更堅定買皇家
RedBird的創辦人Cardinale昨天也在看台上,首先他出席了F1蒙沙站的排位賽,因為RedBird也是車隊Alpine的股東,然後他前往球場。他沒有與球隊會面,但Furlani在比賽前警告球員們,Cardinale將在看台上支持他們。

Theo和Leao不會因飲水時間沒有與大隊一起而受罰。
好地地一隊歐聯常客
俾大師搞到破九十年失分紀錄
得罪講盧蛇啲波都正常過方大師十倍
起碼啲反擊都有d威脅,係輸夏撚開外掛
如果呢隊米蘭對鏝一早456
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞