[阿伯拉罕不要來] AC米蘭球迷討論區 (459)

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
無錯,如果頭兩場贏嘅,第三場轉下人踢唔奇,而家個新教頭頭兩場咁輸,第三場就換大將,即係推個波比兩條友

當然兩個大將hea 就無可置疑
我冇乜話覺得邊邊岩,贏波果邊係正義

不過好多問題吓左一聲

吓,暑假開始冇定好哂轉會方針,d買賣求其到。
吓,換教練冇得到大牌球員共識,管理屎會比兵變發生
吓,方辛加練左成個夏天阿卓冇進步

總之失望
責任就一定兩邊都有
兩邊都柒

Theo同Leao如果場場入幾球之後串柒柒,咁佢哋carry冇嘢好講

屌上場兩個都廢,雪鳩佢一場反省下

方sir算係咁,出新仔,呢啲機會睇T仔成唔成材了

方sir都係馬死落地得,期望佢贏到波上番正軌,贏波話之你拎摩拉達打中堅
聽朝起身睇,今晚又半夜波捱唔豬了
我就忙到冇時間睇
咁一定係自己事搞掂先再顧娛樂留足精神
熱身賽已經睇到好撚廢啦個T仔
練兵好過出老野
同詹狗個陣一樣
輸到無左form乜都要試就係咁
咁樣搞到leao同theo仲唔會幫方狗
有好處嘅,想方狗走人嘅暫時強勢,大利好因素
我淨係知leao同theo叫做我蘭王牌,佢郁唔到兩個,我蘭一定攬佢兩個,除非方狗打到識飛

不過佢能力有限啦
兩個皇牌 一定重要過方狗
我份人好簡單 贏到就得
我蘭咁撚窮,學咩人扮坦狗雪牙朗
方狗都係乖乖地跪低同leao theo含撚吧啦
呢三年差唔多睇足live,幾攰都睇,同自己講人到中年而家唔睇以後可能再捱唔到夜係有三四場早場反而有嘢做睇唔到,但而家無台播,睇link好辛苦又濛又唔順,細節完全睇唔到,諗住睇多兩場再決左今季係咪平常心就算
而家我叫搵到條重播link,不過唔知聽日用唔用到。用唔到要再搵link 就大機被劇透
我而家劇透定都得
一定456
Milan in a nutshell:

❌ €6m Salary per year for Marcus Thuram

✅ €6m Salary for one year for Tammy Abraham + 1m to Roma in dry loan

Tired of this incompetence.

你似未來人
紅雀見到英人就狗衝㗎啦
佢哋買人都唔係睇能力
係睇國籍
前軌+分
英人再+分
紅雀:一切都係大數據分析出嚟
大數據:???
買阿巴咸完全唔moneyball
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞