[阿伯拉罕不要來] AC米蘭球迷討論區 (459)

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
咁我相信人腳唔係大問題 起碼頭四入歐聯係足夠
但問題係請個喺大家樂做開廚房嘅 嚟做西餐廳大廚佢唔識煮
true
簡單d講佢真係唔岩做呢個角色
respect佢係因為佢不嬲無腳雀仔居然為我蘭停低

同埋佢係我蘭個幾年都值得尊重
大哥停手不要鬥氣啦

很想要吧?
仲陸續有黎呀!
最on9話自己叫紅鳥唔好洗錢 夠架啦

未來隊為主
今個轉會窗得火化轉會費過20,誇張過上季,不過今個年度帳面收入得好少 唔好話30,肯出20+中到好野嘅可能都大好多,呢啲英超都係當散紙,唔係火化意志堅定連呢個都冇埋
都係生意 本身都唔預佢長揸
約域冇事冇幹仲要去咗波斯尼亞睇波,證明根本冇事 想約域走都明,你Ben被生病完全唔知做乜,想佢走都唔係最後兩三日咁強硬 呢隊波啲管理唔知發生咩事,佢又唔係BT力子呢啲,仲要張約去到2027 佢留返喺度踢返RLC落後備,賴達斯打前一格就差唔多
睇下方狗仲係咪繼續攬牙切
美斯起碼都仲牙到身位
牙卓今朝醒定d既其實最少入到球架啦屌佢個嘴
歐聯球員名單截止報名日期為9月2日,若拉比奧想參加歐聯就必須在截止報名前簽約。
。。。。。。。之後開7m佢啦
方狗之亂

雀 > 方狗 >>>>>球員

因為冇雀做既決定,根本唔會有方

至於有幾多係雀主既決定,幾多係新FM既決定,中間有幾糾纏,呢啲球迷唔會知道...
唔洗睇
講緊切係踢足3場270 分鐘無換走過
中前場唯一一個
美斯識走位入波
預左Theo Leao走咪可以比7M budget
有禁區屬性,chuku慘到人又過唔到,波又傳唔好,美斯K角位出啲大位傳中仲好過佢 2年機會係米蘭嚟講算好多,打埋今季可以拜拜
計返Messias 嗰時幾M 買返嚟, 比人屌到佢收皮
而家卓2xM 買返嚟, 仲衰過Messias, 大家對佢已經算好仁慈
唔係講笑 卓真係廢到仆街
突破 --> 幾乎無
傳波 --> 回傳都斷
價錢 --> 20M
有冇ching記得詹保羅臨走個期高層有冇講啲咩?
而家表面上睇落高層仲係好撐方狗炒鳩佢都係大家一廂情願咁
真係頂呢條仆街唔順,又廢又串又冇戰術又同主要球員反晒面(其實我覺得卡拉比亞都反左面,今場t仔踢到斷氣甩晒波仲有名額都唔換)
仲係佢教既話根本唔會有任何好轉既跡象,難得今年買啲人其實算對辦
我都睇番佢上年教個隊里爾今季換咗教練睇成績暫時好好,即係上年里爾入到歐聯根本唔係方狗勁
高層同伊巴已經潛到落地核了
方蛇賽後訪問

水Break事件
方蛇:
無事呀, 頭先Theo訪問都講左無事啦!
依個星期,我同佢地講左我(bench佢地) 嘅決定, 佢地都接受架。
我頭先好專心,無見到(佢地企開啤住我) 呀,Theo解釋左啦。
球員反應好好, 由頭到尾都無問題,唔會產生咩問題。

比賽
方蛇:
我覺得球隊上半場踢得好好,控制住比賽。
下半場就唔同曬,我地比拉素發揮到。
我知道果刻唔positive,可能因為球員太唔想失波上頭。
我地需要控制球權,但下半場做唔到。

中場係咪少左個人/唔夠人
方蛇:
我唔覺得中場少左個人/唔夠人。
問題係我地無冒險。
對面玩high press, 我地應該容易踢

球員責任心問題
方蛇:
我只係講全隊比賽嘅決心/意圖, 無講過任何缺乏責任心。
我覺得我地做錯了,我地清楚知道隊隊嘅決心/意圖,但下半場我地踢左不同嘅比賽

方蛇謝謝地, 但講到唔關佢事咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞