真係收人$2000賣公仔既女人真係食屎狗都不如

373 回覆
1233 Like 708 Dislike
你都ON九, 肯比敢收, 屌人把撚?
香港地產佬同政府啦, D樓咁撚貴, D息咁撚高, 供一層等於買多層, 你又唔撚問POST日日屌.
一買一賣, 又唔呃鳩佢, 點解唔好意思?
賣公仔包埋含撚啊傻閪
覺得唔值咁既價咪唔好買攞, 人地揸住槍迫你買
你唔屌9人地攞張紙畫下圖就賣上百萬
咁佢咪努力揾返來賣俾事主囉
有道理
關樓主咩事?因為佢收唔到果2000?
你呢種諗法好適合受到共產主義管治
價錢唔岩可以唔買
咁如果人地未去到唔CARE隻公仔 但同時又未去到冇左隻公仔唔得
咁收返2000有咩問題 比公仔人嗰個就冇成本? 老馮幫你
你不如屌埋D醫生護士消防救人咪又係有糧出收錢做
估撚到會有你呢d柒頭出現

送比你係人情 正價賣比你係道理 送比你就讚撚到上天 唔送就踩到地底泥 係要咁極端既

如果淨係值幾十蚊 果位巴打點會用咁耐時間搵?佢自己個筆直本身都係一兩千

而家又唔係兩萬放比佢 就算係 又點?明買明賣都要扯返去道德?

佢又唔係賣死人公仔賺人血饅頭 佢賣自己公仔咋喎

證明連登真係好多傻系 咁既logic都有咁多正皮 成班未見過世面
見到咁多人屌樓主就放心了
收$2000有咩問題?
點解收錢就係冇道德?
啲公仔咁舊 唔係咁易搵
2000蚊算合理
咁大舊野keep到今時今日 仲要肯賣比你
其實有人賣係冇野 不過件事係發死人財啫
偽善撚:如果我有啲公仔我實一蚊都唔收,全部送哂俾樓主!

:先生,你咁善心,會唔會資助一百幾十咁?

偽善撚:唔會,因為我真係有一百幾十
事主都有俾錢人出去整公仔
以樓主嘅邏輯,事主咁慘,整公司嘅公司唔應該收事主錢。
999蚊ok 2千蚊就唔得
其實我咁聽落 依家變咗好似係買公仔位巴打錯咁
根本出幾多錢都會有樓主呢d撚樣咁挑剔所有嘢

如果佢唔係話出2千蚊 而係乞公仔 又會變第2件事
永遠都唔會滿足到全世界人
唔似係想幫人 如果0$回收 個女人應該唔會出現
首先樓主有個錯誤
先入為主覺得賣得個公仔
個公仔都係對個人本身無用

但有啲人可能係割愛
你出$2000 佢睇上你誠意先賣俾你

如果你今日打住收集遺物旗號
每隻$10收
都一樣會有人賣俾你

但真心割愛嘅睇唔出你有誠意
就唔會賣俾你
就係咁

你可能會話
公仔啫 咁都收人$2000
你老味唔諗下點解人哋出$2000都想收齊啲公仔
如果你認為公仔就係公仔
咁就無討論空間
因為同一句嘢
直頭可以屌埋個阿哥點解要收公仔
公仔啫 咁都出$2000收

佢收個啲大部分都係舊公仔
其他人keep咁耐隻舊公仔
都各自有自己原因
如果收二千蚊,順豐到付啦
見到面都唔好意思收真係
呢句野
劉華賣白粉都係咁講
正評多但個個屌樓豬
拿 我負皮左 咪圍我
原post 主明明講完進度就多謝所有幫到佢揾公仔既熱心人. 點知有班三姑六婆抽部份出黎玩公審 係咁講佢哋自己個價值觀唔知做咩.
正路最多讚下唔收錢嗰啲, 而唔係批評收錢嗰啲.
可能真係絕版呢,其實可以叫人開價,佢心急用高價收,咁冇理由唔要,明買明賣
樓主係咁撚好人既,不如幫手出嗰2千
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞