真係收人$2000賣公仔既女人真係食屎狗都不如

373 回覆
1233 Like 708 Dislike
咪就係,佢哋又知個公仔其他人keep住十幾年冇價值咁
我好認真睇過啲公仔,真係一隻都冇,幫佢唔到
外人少評論,交易雙方覺得OK就得
如果我做醫生護士實唔會收病人錢
唔知樓主玩膠定真心, 但原post 好多on 9係到屌人收錢. 成班零成本企道德高地去慷化人之慨.

首先佢哋騎劫左個post . 同埋對原post 主依家最重要係收返啲公仔. 個價佢本人又接受到.啲on 9 唔知嬲what. 又叫post 主諗其他方法唔好益啲人. 佢哋有無諗過post 主應該已經用盡佢所知既方法去揾. 依刻佢寧願即磅收現貨.

同埋係咁屌,依家仲要另外開埋post 屌, 本身想賣可能變到依家廢時賣, 廢時比啲道德撚係到嘈
+1 以前儲落好多鍾意既數碼暴龍卡….要送比人就係會心酸

雖然原樓主故事感人
都係物件有撚分別
每個價值觀都唔同
有錢佬隻公仔攞層樓同佢換佢都可以唔換俾你
收足兩千嗰啲真係狗
咁應該賣幾錢?
你on9㗎?
如果你想主張一種行為有違道德,可以試下提出相關根據,唔係話自己唔鍾意就係唔道德

我都有啲唔值錢個人物品用開有感情,你開價幾百真心唔會理你
但幾千我會心動,因為物品始終係物品
樓主 pin
原樓主就係費時煩要搵公仔,用錢解決到,又有人肯俾,一買一賣講掂數,你理撚得人姐,無聊post
你係香港人都係仆街冚家產
車馬費只可幾百唔可以2千
如果依家人地驚左比你呢類人批鬥
唔再賣比果位巴打呢?
你先係狗也不如
原po:冇問題
賣個個:冇問題
樓主:食屎狗
公道講個價係原po主出
收番個價係合理 佢都大可以唔買 老奉咩
仲係十零歲未出過社會咩 做任何野都有代價架啦
佢老母亂dum野 你要其他人承擔free個公仔比佢?
眼紅人地有隻公仔冇啦啦可以執2000姐
人地買賣雙方都冇hard feeling
d外人自出來幫人出頭
班人個個都話如果我有實會送比原po
港女就係咁冇廉恥架啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞