真係收人$2000賣公仔既女人真係食屎狗都不如

373 回覆
1233 Like 708 Dislike
笑死. 又無啦啦拉到移民講又咩居心
連登唔比討論?
我要幫到樓主先可以批評人地貪錢?
個問題從來只係得你哋覺得唔值

唔通你話名畫紙嚟就唔值幾千萬咩on9,乜都係淨係識計成本價就話唔值
又係極端撚
肯賣=無價值=賣2000蚊比人=呃錢
你明唔明有價值 同 無價 同無價值係三樣野黎
我認為有價值 唔代表你出幾錢/咩背景我都唔讓 你抵償到我認為個公仔既價值 我咪比你 合情合理

平白送既當然善心人上人 有償既起碼都叫幫左人
你呢啲濕尻就倒米之餘又就毫無幫助
一單還一單
你開$2000人哋用$2000賣俾你係合情合理亦無可挑剔嘅事
你都幾撚自大,又黎如果係我,你係點有咩關係,你係道德benchmark
原post 主收2000蚊隻你又覺得貴,人哋放2000蚊隻你又講2000蚊都放對主人又幾有價值?咁2000蚊係多定小呀.

原po主寫明出2000蚊隻去收,你係覺得價碼唔啱就應該叫原po主改. 人哋收完成班係到屌放既人貪錢,咁係陷原po主不義. 你咪繼續屌到除左free無人再揾原po主賣公仔囉,道德撚.
理呢啲人把撚咩
講好$2000出嚟話要$5000就話貪錢啫
又唔撚關佢事原post都未出聲塘邊鶴都唔知做嘈乜柒
唔明呢個logic,原po個樓主出呢個價就係希望有人睇錢份上肯幫佢,點解去到你呢度就變成賣得出去就係有心想幫人?唔俾人地就係缺錢要賣公仔?

正如如果有人隻狗走失佢出2萬尋狗,唔通又話捉返隻狗俾佢嘅人唔可以claim錢因為真係愛狗點會要錢?咁嘅唸法下懸賞仲有咩意義?
照你講就算出到黎5000都係明買明賣嘅
樓主唔出聲就ok
而家有無人咁做先 有你先出嚟吠啦
都真 死乞兒2千都貪?
慷他人之慨,想知你放假會唔會去做義工幫人,好過係到出post 9up
5000係你自己出黎吠完比我駁到啞左企係到
我一直都話2000已經係貪錢仆街
唔明踩到你邊條尾起撚晒鋼姐
有咩問題,咁條友本身都打算用2000蚊收

你話條女就係見條友咁想要,再獅子開大口話4000蚊先賣就話佢仆街
可以套用落港豬高追撚
Pin this
屌你,你令到我開始懷疑果位巴打唔係真心出$2000 買公仔

翡翠台 / 共產黨 分別向
香港人 / 中囯人 灌輸:
貴人相助
雷鋒精神
童話結局
集體主義
賣之前仲要講明原因先賣得?

同埋你點知佢有心?人哋可以係睇在錢份上先賣,唔得嫁咩

畀我我有嘅話我都會唔收錢畀嗰位巴打,但你冇得要求個個都係咁
你情我願嫁姐
做人簡單d 又唔係咩傷天害理既事
樓主咁大愛 有無d公仔先?做次標準示範黎睇下
咁係因為virtue but not justice
你願意唔收嗰2000係你嘅決定,但對方本來就承諾畀2000,咁收亦毫冇問題
兩個狀態都係just嘅,我見唔到點解唔收得嗰2000囉
啫係因為有條白卡屌,所以就覺得要搵方法解決?
咁劉馬車覺得你樣衰話影響市容唔高興,你係唔係就唔出街?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞