真係收人$2000賣公仔既女人真係食屎狗都不如

373 回覆
1233 Like 708 Dislike
咁撚大愛你唔幫佢俾?
CLS, 個offer 又唔係seller 出,係巴打出既,請問有咩問題?送唔送都唔關你事啦樓主,憤世嫉俗到咁,生活一定好辛苦
樓主都ON撚柒9既
我夠好鍾意梵高D晝啦
我好感動好想有佢既遺作

又點?
可唔可以屌拍賣行標價過億??
收錢係道理
唔收就係人情
即係你老闆喊晒口叫你返工你就會唔收錢返工
幾十蚊就買到,樓主洗撚用2000蚊收?
你都戇撚鳩
人哋明買明賣 你無啦啦屈人哋咩扮晒好心噓寒問暖
唔講以為你企喺度睇住人哋交收
如果事主出兩千蚊 啲人見佢咁想要講到兩皮就話姐 本身做善事呢啲嘢就係個人選擇嚟 有人覺得可以送自然有人覺得要收錢㗎啦 你開得呢個post咁正義 以後事主啲2000蚊全部你出曬佢囉
明買明賣,下下成本價賣,開善堂呀而家
關女人咩事
免費送出嘅都係女人喎
明買明賣都要批鬥
唔俾賣公仔嗰位巴絲打係好等錢用?
買公仔嗰位巴打其實係好鬆動?
唔知頭唔知路
憑咩去公審人
你既人生有無咁無聊
一個肯出錢一個肯賣, 明明就交易黎
無啦啦又講到肯賣變左一定係想幫人
明明連俾錢既都未出聲, 屌你係度嘈嘈嘈
咁所有醫護都肯定狗黎人地病咗仲問人收錢

你情我願,咁舊嘅公仔正常人都唔會有,留低都有感情。拎2000唔算乜錢
收人地成千萬一個單位真係仆街
咁舊既公仔仲留得係到既 一定係對本身物主重要/有感情先會留

免費送可能又唔捨得…依家一買一賣過到大家個心理關口有咩問題
做好人一定要收錢呀
子貢贖人呀
原本有件野我用緊,講錢銀價值就一定唔值咩錢
但你憑咩要我免費送?三唔識七無神神送禮?
你話照件野嘅實際價值賣就仲on9,值三兩千都話考慮下,二手公仔值個一百幾十,我車腳都蝕埋

冇一定程度嘅利誘根本說服唔到其他人畀件野你
樓主返工收人工?
我屌晒你全家呀
臭閪港女就係賤,尤其是上連登呢班
有隻公仔係屋企又唔代表好鍾意隻公仔嘅
帶左翻屋企就擺左係度姐
你俾到$2000我就賣俾你
你理得果樣野對我有無意義
你可以唔買架喎
你唔買我拎去送俾人都唔關你事啦
我掉落垃圾站都唔洗知會你架喎
勁能理性
小妹濕能曬
關你咩事呢?
你屋企啲咸濕figure就冇人要囉
點樣令到快樂值最大化?

個阿哥在意嘅係隻公仔,錢唔係重點
條女在意嘅係錢,佢推到Maximum , 亦都係響個阿哥嘅 budget內

兩個人嘅快樂值都去到最大

係最後嘅方法同結果
真係收人$20,000 一個月既打工仔真係食屎狗都不如
二千蚊買到啲絕咗版又有意義嘅嘢絕對值

唔係個個好似樓主你生活咁拮据
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞