真係收人$2000賣公仔既女人真係食屎狗都不如

373 回覆
1233 Like 708 Dislike
價格不嬲睇供求,樓主想要,佢又搵極搵唔到第個買家,自然就會買,無賣4000咪算好,當初大把人唔信樓主會真係買添啦

樓夠強姦你咁貴買,唔起公屋居屋,造話題公屋仔居屋仔,營造私樓仔優越感,咪又係大把人買,依家炒車咪自己食番,樓主就係想要隻公仔,你比唔比到佢?
觀點係認同 真係食人血饅頭賣高價
但內文其實都唔少人送/唔到原價賣
無謂169打一船人
以事論事,佢講緊條女喎,你打乜鳩呀
做好人唔係應份,前排先有個後生女係狗鐵幫大陸阿伯,反比大陸阿伯告
以事論事,佢講緊條女喎,你打乜鳩呀
人血饅頭唔係咁用
咪咁撚偽善啦,仲嘔心呀
明買明賣有乜問題? 關你撚事咩,扮咩清高
如果我細妹有事200萬都當係碎銀
關你撚事咩
每樣嘢係每人心中都唔同
人地覺得值二千
對方賣黎賺錢有咩問題先
本身隻公仔買番黎你估係成本價咩?
又唔見你埋個商家佬?
睇死你呢啲乞衣一定係食餐飯都左計右計
佢出2000買, 收2000賣冇乜問題, 不過如果我有就應該會送比佢, 應該咋
關樓主鳩事咩
正一食飽飯無屎屙
乜都要理一餐
我撐樓主

不過呢到係香港
呢個地方聚集最多功利撚樣

咩人類至善美 你唔撚會搵到

如果我有公仔 又無特別感情
一定免費送出去
人地冇左個屋企人關其他人咩事?
你自己同情心爆棚係你自己既事,唔好勒索其他人同你一樣
最撚自私係條撚樣開po又話依個有俾錢 果個有俾錢
屌你老母收左咪收左
抵鳩個妹離開佢
人地寧願多啲樓主所謂既「貪錢」既人出現
都好過樓主呢啲懶正義 對個post正左皮就當幫左既人
2000隨時對人地黎講係割愛價黎
雖然係明買明賣,但睇到原主出post既原因,原先d公仔俾佢老母扔左,又有少少係陰差陽錯既原因,我feel到佢真係好遺憾,要做返野補救/攞個安心 既感覺。

如果我有公仔,唔會收原主錢。睇到有人真係收佢2000,觀感上好差咁。
講禁撚多,你禁撚大愛,你搞掂曬佢囉
用你既大愛搵返D公仔返黎囉
社會就係價值交換
睇你由細都係食屎大 攞街邊D屎食唔洗錢
禁撚大愛 你唔去吊奶粉商做咩收錢先比奶嬰兒飲
你唔去吊紅磡殯儀館做咩收錢先可以搞法事 人地都係想走得好好睇睇,彌補返生前既遺憾
自由市場 自由定價 ,明賣明買 有咩問題?
咁你不如屌左班電子雞先
呢個po好得意
正評多過負皮
但reply幾乎全部diu9樓主
情緒勒索
肯讓出去,即係個公仔無左都得?
乜9 logic 係咪成個Carousell嘅嘢都應該free
樓主無讀書唔知咩叫經濟活動同資本主義?
樓主可摸以送啲嘢畀我當做下好心
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞