真係收人$2000賣公仔既女人真係食屎狗都不如

373 回覆
1233 Like 708 Dislike
真係咁鍾意隻公仔既,二皮都唔會放。肯讓出去,即係個公仔無左都得,完全無一個理由真係收人$2000。
一諗到交收個陣,知道對方係想彌補遺憾,然後你將個幾十蚊嘅公仔交畀對方,再扮曬好心咁噓寒問暖,但仲好意思收人$2000既畫面,屌你老母諗起都想作嘔。只能講句咁嘅人真係狗也不如。
關你撚事咩?
一個肯比錢
一個肯賣
洗你條傻閪出聲?
有人買就有人賣架啦你情我願

利申 我有果d公仔既話應該會送比果位巴打
香港人就係咁架啦利字當頭睬你都on9

到自己做消費者俾商家撚個陣又要屌人賺到盡,大定都係一樣心態姐
既話
即刻假設啦
成班人叫人做善事唔好收錢
但自己就無,然後就如果或者可能有機會自己有公仔就會送比個爸打
講乜都得啦
真係咁鍾意隻公仔既,二皮都唔會放。肯讓出去,即係個公仔無左都得

你試下同買樓坐緊艇個班講
你拎物業同公仔比? 你幾多歲
老人家表示 get 唔到樓主抱怨啲乜,又公仔又兩皮又兩千又幾十蚊
有冇事件嘅前文後理
明買明賣無問題
但賣得出去即係有心想幫人
咁會唔會咁撚肉酸幾十蚊嘅公仔真係收人$2000?
我無話收左既話係錯,只係話收既人狗也不如
你掉返轉頭唔出2千人地唔肯賣
咁咪證明件貨有價值囉
明買明賣有咩問題?
正價貨搶唔到就係咁架啦
你都ON9 , 咪又係一件貨黎
到價就放, 唔到價就坐
係自住就唔會想賣, 有咩分別
咁冇就冇架啦 我邊到變d公仔出黎
唔可以有啲人無諗過幫唔幫人,見有人2千收隻公仔,咁啱自己又有咪賣囉
某d人可能真係好窮有需要呢

個位巴打
亦只有高價先收集到佢個目標
如果搞到因為道德感而收集唔到
仲違背佢既初衷啦

佢d公仔成廿年歷史
要買真係只能出高價
Make 個 noise 等多d人睇到先有希望
有咩問題
你都傻傻地
人地自己肯出2000買
咁自然會有人為左$2000先搵有無呢款公仔
甚至為錢看 睇有冇渠道班隻公仔來賺嗰2000

最後幫到個樓主儲得愈多款公仔係最好
定打飛機有幾多個免費送比樓主 好有愛好感動?
所以成個post 99%嘅人都無公仔
然後就話有公仔就應該免費送比巴打
成件事好撚癲
樓豬呢啲死賤種真係要趁地淋
成班撚樣係度慷他人之慨
返工收錢無問題,
但你打份工即係有心想幫人,
我無話收左既話係錯,只係話收既人狗也不如
咁尋人尋狗啟示好多都有酬架啦
係呀因為呢啲係幫人,唔可以收錢,收錢就係狗
你啱架嘞,出重酬嗰啲都係傻仔嚟
成班仆街炒樓賺錢冇人性!

利申:公屋
大佬呀, 又係到慷他人之慨. 口話明買明賣, 之後又要人幫. 做善事從來都應該係由心. 你同啲大陸佬話香港人捐錢小有咩分別.
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞