真係收人$2000賣公仔既女人真係食屎狗都不如

373 回覆
1233 Like 708 Dislike
有班冷大愛撚,慷他人之慨就識

又或者老野心態純粹覺得公仔就係唔值錢,但事實遊戲王張卡都賣到幾百萬張,價值嘅嘢唔係你自己覺得唔值就唔值,大把人覺得值
咪就係
唔用錢解決咪即係要人好心捐畀佢

仲有乜解決方法?

性交?
咪就係,d舊郵票好多幾十萬張添,一樣有價有市
知你咁想要
一定貴賣
人性值幾錢
收$2000啲女都好意思
擺明個post樓主精神有啲問題有野睇唔開先咁偏執開個overprice價錢
用你情我願黎正當化收2000蚊呢件事 如果係我身邊既人咁做真係睇佢唔起
唔好講到好正常咁呀 因為都有啲絲打好心免費送隻公仔出去架
係overpriced 嘅話就一早收齊哂有突啦
本來打呢條問題果陣都有諗過打多句除左買方比人屌屎眼之外有冇其他方法, 多謝你幫我補番

趁得閒都想補多兩句, 方便更加多人參與討論:

正如我一開始所講個公仔同d女其實我都唔care, 簡單d黎講(可能整理錯), 就係有d事用錢唔係合適既解決方法, 咁我地遇到呢d情況仲有咩解決方法
呢一代港女真係壞晒腦,冇撚得救
佢真係有隻錢仔事主唔介意比,又關你春事
我問你俾個屎眼我屌得唔得
100萬俾我屌啦
100億你肯啦掛
你肯即係你可以俾人屌屎眼啦
咁唔好收我錢啦

只係每個人有個價唓,賣2000隻咪覺得無咗隻公仔有2000補償係值囉
你理9人唓

p.s.: 我係覺得2000蚊一隻公仔貴嫁,咁又點
理解錢會唔合適. 原post 主都唔在乎點攞返啲公仔?
點解
free 既都係女黎
樓主詞窮到diu埋free比事主嘅人係弱智
子路拯溺者,其人拜之以牛,子路受之。
孔子曰:"魯人必拯溺者矣。"
本身賣家唔識樓主用錢嚟交易已經係最合理啦
我都唔明你想點
事主擺明就淨係要公仔
錢就係佢拎到出黎最容易解決既方法
你覺得唔抵係你既事 人地唔care果幾千蚊
你情我願喎⋯⋯

買家俾得起而且覺得值得就得囉,無啦啦同情人哋做咩 人哋唔洗你同情
依家係你覺得overprice先diu人好收足2000蚊

之後成班人同你講既然係咁overprice你咪比個事主,賺人個兩千,冇人endore你係隻公仔係咪overprice

反而你呢句就真係承認咗你係因為覺得overprice先開呢個po出嚟屌人
我係覺得你覺得執到果下搞笑姐
仲要話有fb page喎
就係你呢個位最on9我先要覆姐!

如果你係話閒置係屋企,執屋執出黎
我就覺得合理

6合彩你話你都會捐
咁ok呀無問題
你對人對自己同一標準就得
如果唔係你就偽善
我覺得收幾舊水當車馬費都好有問題,正常人應該畀返2000蚊買公仔嗰位巴打以慰喪妹之情
樓主咁有型,不如你幫手搵下啲舊公仔,再free俾原post
話你眼紅點解得出結論係$2000 overpriced
價呢啲嘢 從來都係買家覺得值唔值
對我嚟講啲公仔都冇價值,唔計轉售,但對原樓主唔係。
樓主都係食屎狗嚟
咁都唔幫
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞