真係收人$2000賣公仔既女人真係食屎狗都不如

373 回覆
1233 Like 708 Dislike
同埋我係原post 主就寧願比2,000 多過你覺得我精神有問題到有判斷問題,可憐我去收平啲
樓主呢d人
覺得自己屌柒完班人
然後d人肯free比事主
就會當自己幫左事主
如果無over price點解咁多人裏面得兩條女先會咁做呀?其餘個班人無讀過經濟學?無常識?有金都唔去執?錢多人傻?

仲有同我講人數?人多就啱?你睇下個正評數,六百幾對四百,覺得有問題嘅人無出聲咋,唔代表係你數量多喎
你講左點解唔錢唔係最合適既方法先啦。
例子又講唔出,然後又話錢唔係最適合。
咁乜野最適合呀
自己提出論點唔通你想反駁你既人幫你舉埋論據?
補多句, 就係覺得成件事冇問題好合理既話都可以去番主流屌樓主果邊討論, 我呢d係d非主流分支討論黎
其實收個人都戇戇地鳩!
佢收返黎個d, 完全無佢個妹既"痕跡"係d公仔度!
佢老母都丟左一d, 證明係時候放低!
條友晒咁既無謂錢收公仔, 不如珍惜眼前人, 拎d錢買d好野孝順佢老豆老母仲好喇!
拿,你依家肯認覺得overprice先屌咪得,唔使扯咩道唔道德咁多嘢

全個po九成人屌柒你on9,就攞啲正負評打飛機,你第一日上連燈,連登不嬲就有班見到標題女人係狗係雞就正評嘅

依家個問題係買家賣家都唔覺得overprice,你作為邊個可以對呢單交易出聲?

上面大把人同你講,遊戲王卡紙嚟渣賣到幾百萬,郵票紙嚟渣賣到幾百萬張,名畫都係紙嚟渲賣到幾十億添,喂學你話咁講紙嚟渣,成本計埋顏料咪幾蚊港紙,賣家應該比返車馬費人咪算,仲乜賣咁貴

事實只係你條友on9,食古不化,接受唔到你眼中唔值錢嘅嘢可以賣到過千
一係你比二千事主比佢買公仔囉,咁就一天都光晒

你又唔使齋口響可以實際幫到人,樓主又買到公仔,賣家收到錢又肯放出嚟
樓主,係咪唔知每個人都係獨立個體,每個人都有唔同諗法唔同經歷?
點解要所有人都跟你果套行,唔係就食屎狗?
大把人唔跟耶蘇果套,佢都未鬧人食屎,樓主勁過蘇哥?
痴線,好基本既offer & acceptance
雙方都無異議,關你鳩事咩
你當自己係網絡警察?
講乜野overpriced,一個人急要,仲要係十年前既公仔,你外人點衡量個價值?
正負評好多都係冇用腦諗,睇標題覺得樓主講得啱喎就正皮
跟手見好多人屌樓主,又覺得屌嘅人啱啊,又正皮屌嘅言論,再留言屌埋一份
咁可能真係等住嗰2000蚊幫補
專登開個post圍爐 點知無人同樓主圍
係,好多係到屌啲女, 明明原post 主揾得返既(正價又好, free 又好) 主要都係黎自啲女 啲仔就係到嘈公仔有無overprice .
人地主動開post make offer收 咁見到啱價賣有咩問題
咁咪即係bounty hunter,有咩問題

你出得起懸賞尋物,我花時間同精力嚟換賞金,仲要不成功不收費

賞金獵人呢個名唔單止唔柒,仲好有型
你畀錢咩家陣
你班撚樣係咪開完高價然後會道德綁架人等人地唔好意思真係收咁貴
樓主死窮撚思維二千蚊就覺得貴
有錢佬二千萬買張爛畫都係咁 又有咩問題?
even人地吊高黎賣我都覺得冇問題,又唔係逼你一定要買
更何況依加係買家主動提用2000呢個價去收
自由市場係咁架啦
班窮撚冇time cost係咁
自己又唔知去邊搵 但出二千蚊就肯定有人幫到手
真係抵俾喎
明買明賣 咩叫懶有心?
又抹黑
咪係, D公仔咁冷門, 仲要咁多年, $2000買到咪皆大歡喜
唔明樓主做乜咁勞氣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞