[咪一鳩樣暨歡迎皇家科芬拿] AC米蘭球迷討論區 (455)

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
最快呢
其實重度唔知做乜反面
好地地打個後備一季出十場八場
想出多啲?但又邊度都唔肯去
公道講係米蘭反枱想佢走先,個陣佢有4m offer,佢唔介意做後備,但拒絕轉會後米蘭寧願升巴迪沙基同科兄客串都堅決唔用佢,如果佢肯轉會走卡拉費奧利可能嚟咗
咁而家一拍兩散囉
慕遜加柏仍然沒有收到任何關於文奴干尼的具體報價,球員保持冷靜和專業。

球會仍在等待至少20m固定轉會費的合適報價,因為球員已經明確表示他希望在轉會窗完結前離隊。

還剩8天,合約至2026年,有來自意大利的詢問。
唔知點解美國佬咁憎佢
但容忍到白普呢啲呃飯食嘅球員
一隊球員打得仲差過青訓真係少見
白普夠白淨
拖仔追左兩季, 今季終於唔撚追, 都唔知留黎做咩
你話留返意人報名又唔係 有用過佢果啲都已經想掃地出門

Wearesorich+基本佬前期太垃圾
基金*
真呀,反正我蘭垃圾賣唔出,佢自己ruin自己條路

一齊仆街
近年明顯有賺嘅係東
唔計基金佬其實都有問題
Bologna are closing in on deal to sign Tommaso Pobega from AC Milan.

Positive talks taking place as Pobega has accepted the possibility to join Bologna and clubs are close.

Loan with buy option clause.
goodbye and thankyou
希望入得切kone
好似走Ben/Adli先會入Kone
白普係用球會意粉位
longo好似話已搞掂
快躝pls
出親黎都倒米
又係免費
welcome back pobega 2025
目前兩間球會正在交換文件,選擇購買權定為10-15m。
咁更加賣唔出
下年都要再番黎架喇
10-15m
擺明唔想賣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞