[咪一鳩樣暨歡迎皇家科芬拿] AC米蘭球迷討論區 (455)

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
阿Ben
白普
T仔
Adli

四飛, 希望叫到兩飛同補得切人
我地免費清完一堆
之後一個價執幾件做後備得唔得
十蚊三件任揀咁
特拉仔係柒但我覺得清其他人緊要d
起碼佢地衰極都仲賣到少少錢
力子無人要,BT addd 唔肯走
免費都清唔走
喱d根本係貼錢解約好過喺度拖....哂時間哂心機
力子BT 返黎當做GYM
又話做埋人格調查先買人
證明佢哋係好堅毅嘅球員,意志堅定,不過唔係球場上咁解
咁又唔怪得個打工仔,係你班管理層on9出咁高人工請冗員
永遠庸才最忠心
送極都唔願走
白普都似係dry loan冇乜錢收
我覺得BT走嘅機會係最低,佢份人工本身都唔係高,但係擺喺啲法甲球隊或者意甲中下游來講算係唔會開俾佢,佢唔肯放棄咁高人工應該都唔走擺爛埋呢年 對住佢米蘭解決嘅辦法可能再借走佢一季,人哋攤分少少人工,直接同佢解約太益佢。反而力子係有offer可以貼近佢依家人工,甚至同艾迪利一樣可以更高
一線隊唔要嘅人放比二線隊,以前都係咁
我地d垃圾,三線隊都唔要
我1m hkd都得
可以上黎攞料變陣
其他應該會壓價但車啲約下下開到咁長
借,佢都係只考慮英超球會
佢同力子傾個價解約, 慳得一蚊得一蚊
都要球員肯,通常有下家先肯解,重度一年約,佢點都𢭃埋今年先走,力子仲有兩年約而家認輸真係total loss,同埋而家轉會期內點會sell到尾,解約幾時解都得
賠足照計冇問題,當直接炒魷魚,但呢個要用最極端嘅手法處理,唔可以就咁解約,仿效下車仔
full pay解約就等佢地坐到冬季免費轉會窗完先即解
肯收順d嘅就免費轉會窗內解左佢
正常係咁,但BT一路態度就係咁,可以好似卡達拉咁,肯借走但唔肯減人工,米蘭貼佢就肯借走,最後一年米蘭唔肯再貼,就坐喺看台全季,有錢攞就得
簽bt 力子 adli嗰個走咗啦
睇個勢Origi , BT 都係望有隊借 幫手比D人工就算
黑又硬迷到呢度唔少基佬
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞