[咪一鳩樣暨歡迎皇家科芬拿] AC米蘭球迷討論區 (455)

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
平嘛
真藍黑操作都係賣一件主力換返2,3個人
可能白頭佬可以好似開發CDK咁
撻返著RLC副偈呢
對上一隊以為自己瞓喺度都有前四嘅係上季拿波里
從昨晚的比賽中,我們得到了一些重要的答案:為了讓這支球隊保持平衡,我們需要科芬拿和干尼同時在防中位置。RLC不能踢中場,美隊必須回到右邊,Chuku任他的後備。因此,Sales成為了一個多餘的球員,因為名單上只能有17 名超過22 歲的球員,為干尼讓路的人選一定是Sales和你Ben其中一人。抱歉,沒有足夠的空間容納所有人。

Maignan
(Torriani)
Royal Tomori Pavlovic Theo
(Calabria Thiaw Gabbia Bartesaghi Jimenez)
Fofana Kone
(Musah)
Pulisic Reijnders Leao
(Chuku RLC Okafor)
Morata
(Jovic)
rlc
最應該要清嘅卡拉竟然留
又要total lose

賣rlc 卓都未到沙律啦
建議將佢調去門市,一早起身就去開舖賣波衫

至今為止,艾迪利已拒絕土超和沙超3份報價,他不想離開米蘭,但必須冒著被排除在大名單之外的風險。
尋晚OK4 換卡拉果時 卡拉都比人噓
anyone but皮狗唔係迷皮稻草人黎?
至少我期望炒皮後換嘅係干地(未焦土)、煙蛇、史巴、莫達呢d一二線教頭
唔係盧蛇方狗呢d上限都係三四線嘅柒頭囉
咁撚樣表現企硬4m人工先續
1m都比多佢
又唔好話冇人撐

其實肯換帥我就支持,上至管理層下至球迷冇人想隊波成績差,至於個決定同人選,唔好講好唔好,合格唔合格,都要比時間去睇

一場屌冇意思,所有球員邊個好邊個差,一場定生死係好武斷,今場Leao浪費幾個機會,又有冇人叫賣Leao?

睇半季睇下佢想點打先,換得帥就預左有陣痛,我覺得頭十場30分只會拎到15分左右
用咗50m買人得15分應該被炒邊緣
其實開場頭段都有啲野睇 球員都敢打小範圍短傳配合
係突然咁失第一球og 開始有啲急 再失多球就個個急
放Sales 係後上進攻配合係有啲野, 不過一黎唔習慣 二黎本身防守意識唔算好 有時比人one two 過咗就冇再繼續跟人 但佢左路逆足成日要就返右腳
主要中間守禁區頂問題 仲有係牙周復出後間唔中就失誤
嗰時一定有人話求其換件都好過皮多多聲結果最尾得盧Sir 同方Sir 係入到紅鳥法眼
以意甲嚟講我覺得頭十場又輸五場同讓咗冠無分別
好彩有2場升班馬同食素比方蛇調整先再打吡
吹到體系教頭,成場玩鳩斬
頭十場, 已經和左拖仔1分
柏爾馬, 食素, 威尼斯,萊切,烏雞都要食硬
費倫博記和我都唔係好接受到
如果得15 分,唔該方蛇自己躝
今季都唔預有冠嫁啦
得15分係我嘅預測,預測新教頭開頭唔順,好合理丫
阻住地球轉
車仔不如買周啦, 睇落仲好過佢地隻火化
jackson d判斷奇奇怪怪咁
真係差射術
唔止,佢用波好怪
點止射術,連腦都無
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞