[咪一鳩樣暨歡迎皇家科芬拿] AC米蘭球迷討論區 (455)

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
RLC同jovic要嚟堆人頭用
方蛇要緊迫+控傳
佢兩個打正選太易隱形
賴+fofana膽,最後一個睇下搭賓定梅沙效果好啲
得賓做到6號位
其他係工兵
佢出擊同MAN MARK都錯到亂哂龍
無哂第一季既快搶, 乜都無, 感覺佢上季傷完就急轉直下
比我屌開既加比亞仲好過佢
利申無睇全場, 淨係睇full highlights
佢都係甲級戰犯比起卡隊
所以咪話方狗第一場太過自信囉, 又係信自己個一套d 隊員岩岩歸隊無操開幾個session

唯一做得岩decision就係擺左瀨屎上場, 人地咪一樣跟得唔多
條7頭都係要7多幾次先識醒
真係慘, 又要用番sales
寧願比番美隊打右, 中間換番龍虎
仆街卓又唔爭氣, 屌你老母我咁撐你
自從對狙俾kean 撚到紅牌之後就膠到而家
嗰陣仲大把人撐佢屌牙皮
我睇返第二球果下佢本身跟緊表弟 但突然就跟甩咗
搞到theo食左死貓, 慘到

所以紐記快快手比40m出黎
加比亞上季除咗選擇同LKK對撞果下犯錯之外基本上無乜犯過錯,同埋企位非常準確,踢到成個卡亞大哥咁,對抗都勁咗好多好硬朗,仲有佢竟然打到高位壓迫,對面反擊佢標前反搶好準。我本身唔太鍾意佢,上季對佢真係完全改觀,真心值得正選/第三選擇。
同埋雖然事後睇返同LKK對撞係錯,但我反而欣賞佢敢同LKK對抗嘅勇氣,你睇阿周對住杜林堅恩都腳軟,米蘭成隊太斯文,前季最敢同人埋身肉搏嘅已經係牙東仲走埋。
上季牙周太好恰,撞一撞就跌(雖然都關皮戰術事)今季有癲佬柏夫,對面起碼唔敢太放肆。
仲有佢仲多咗個絕技頭鎚入波,唔記得入咗2定3球
周同tmr真係唔夾得,兩個防守完全無侵略性
其實中堅一搶一逗, 加比亞真係應該首選
上季尾段輸波和波仲要出黎頂賽後訪問, 令到d鬼佬問隊長去左邊

成條防線都有問題
明明夠人數
Tmr學傻邦咁封近柱唔mark man
Theo 同thiaw 夾表弟
12碼點條友空咗幾秒冇人知
到最後一刻thiaw 忽然自爆走去mark
我覺得周情況同addd有啲相似
大家都覺得佢哋比人雪太耐有同情分
唔係幫皮講好說話,未ready唔一定係講身體狀態
心理上未適應都係未ready嘅一種
語言都係,仲有思鄉性格都有影響
太多因素,咁當然都可以係皮要吉佢屎忽佢唔肯
我覺得周比同齡嘅打得好嘅,佢仲好後生
但係咪相像中咁勁又唔太覺
第一季蝦碌都有,佢出場第一腳已經撻大Q
之後又試過頂空氣輸單刀
唔記得係有人補位定點先唔洗輸
佢有腳法,方蛇想後場組織用佢都明
加比亞做唔到組織
不過而家防中到中堅咁多漏洞
係咪真係仲咁堅持出佢
睇下下場方蛇仲會唔會堅持用周同卓
周同KLL啱價好賣,後防唔穩定死症嚟
兩件成本加埋先10m
賣到40-50m都翻咗幾翻
sales 無問題
無基佬用切, 我寧願沙律打攻中
唔穩定控波幾好都假
穩定就得,有時對面做得靚失波在所難免,唔可以低能失誤
我意思係又番番兩年前shit game
幾時真係有個fit既右翼
美隊咪係, 變左差隻短人
其實美隊打唔打得掂攻中都成疑問
科木評估的右閘名單中還有米蘭的特拉贊奴
力子已獲准在最後幾週免費轉會離開AC米蘭,他已準備好尋找新的解決方案。

力孑一定會離開,考慮卡塔爾、沙地以及一些一月份已感興趣的美職球隊。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞