[咪一鳩樣暨歡迎皇家科芬拿] AC米蘭球迷討論區 (455)

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
連荷乙數據都唔係好
仲要10m...
佢同球員reached agreement 啫
同球會有排磨
對今季越黎越悲觀
希望幾件新仔落場比得返信心我
d防守真係睇到嘔血 越黎越差
牙周真係廢得好交關
10年無憂,龍骨呢d真係得啖笑,賓周有版你睇
踢到兩年好波真係要即賣
有內鬼
真係高低放走呢幾年得牙東
但呢單當初俾球迷鬧得最甘
洗剪吹
Leao有價好放
傳疤冇錢想加人換
如果40-50m+ A blade 都deal得過
welcome de jong
唔撚係掛仲要左閘黎
A blade 將來接theo 捧夠哂班
美隊打返正職左翼
淨返啲錢夠買件好用嘅AMC
重點係同疤做生意分分鐘收唔到錢
轉頭就offer佢唔要嘅垃圾俾你當找數
疤:ferran torres+ fati 換leao
你哋就唔怕收唔到錢
最撚慘Moneyball返嚟啲人都唔肯走
身後好可能係 沙律 - 阿切 - 美隊

d鬼佬已經話詹狗2.0
清人方面

BT 99% 唔會走㗎啦
呢個仲衰過力子
幾次幫佢搵埋班落
次次最後果腳先拒絕
英超 德甲都唔去,法甲更加睇唔上眼啦

力子傳解約,睇下可唔可以賠少少比佢走
上年沙特又唔去
返英超又無表現,無人會想要

艾迪都 99% 唔會走
留嚟做後備算啦

Ben 仲係得 26歲
都未必肯去沙特
又唔覺有隊想要
唯有搏佢打返起

周唔會有隊咁白痴買個炸彈返去
KLL走,咁佢留嚟爭正選啦

白普無作用
T仔上到場完全負作用
而家差唔多到中下游特價執貨時段
睇下有無隊想收留

呢班人最後清到兩至三個已經偷笑
覺得白普同t仔如果係dry loan冇錢收不如留係度冇咩壞
首先註冊上一個青訓一個意人唔會阻住個位,始終今季歐聯又密左,班人又易傷
另外覺得呢2件打意甲中印下游係還可以
印象t仔上季尾踢過場左閘作客拖連奴表現算稱職,不過冇態下半場好快就老抽
左閘後備覺得佢會好過sales/占美利斯/巴迪沙基
科兄下年先reg, 本土意粉位都未爆

T仔走最麻煩係10日內要揾過件後備,中下遊又無咩邊件意粉左閘有潛力

白普賣到就賣,去執Boloca 或 揾隻意粉四不象做後備都可能好過佢
睇得出呢2季個管理層方針對左閘後備應該完全唔想花錢係度,戓者想揾件係可以打左閘+中堅(所以先有傳卡拉費奧利)
上季轉會窗尾極力要整走bt(想慳埋人工?), 應該本身想揾巴迪沙基做第一後備,點知踢落完成唔掂,結果上季theo 傷停多數要科兄頂,叫做好彩冇咩大錯,不過進攻其實啞晒火,中間好似有一兩場揾占美利斯踢過下,不過又係防守甩晒位
一月有傳過貝迪斯米蘭達,結果冇左件事,而家博洛免簽左
所以t仔其實算符合,意人+踢到左閘或其他位置,不過實力可能唔合佢哋預期
佢地入唔到d有用既本土或者球會青訓, 搞到個名額好緊, 除非無用到好似bt力子, 唔係佢地都唔想白養人, T仔而家又話去科莫有option, 講真應該睇多季先, 望就望班青訓生性, 卡拉遲下走埋更加難搞
依家似想啲邊緣人走之後推啲青訓上去
加奴奴到達都靈體測
goodbye and thank you
唔岩就走,唔夠人就比青訓
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞