[咪一鳩樣暨歡迎皇家科芬拿] AC米蘭球迷討論區 (455)

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
或者 賴攻中+fofana+賓
美隊放返右邊la,感覺而家係買左卓
覺得打唔起佢哂料
其實推美隊中間, 卓右翼仲雙輸

中場 搞左2-3年都仲係搵緊中場防守力問題
呢幾年買中場既人, 砌黎砌去都係唔掂

中場67,後防出醜
牙切有價好放, 功能單一
硬件勁 work rate低
如果fofana,打唔起,今季又67
簽d人打唔起乜都67架啦其實我覺得4231對雙防中要求幾高, 應該諗下433
熱身賽搞到方狗心雄
自己咩料係羅馬個陣仲未知咩
人就買咗
右閘位應該最有信心係upgrade(因為卡隊太廢)
Morata 第一場算對辦
Fofana +pavlovic 望佢起碼有一件係成功
柏夫我都有信心, 係唔知夾唔夾TMR
但覺得加比亞同佢會夾
433啱賴同musah中路爆上去
係睇吓fofana 做單pivot 會唔會失位
其實現有人腳真係433美隊去番右邊好啲
賓/rlc/瀨/科分拿/梅沙/pogeba?adli?呢堆夠踢中間三個位
美隊右達攻中就最保持到上季火力
不過防守方面又會再弱啲
睇下火化拿踢成點先
達好重要,希望錫住用,而家個樣攰到50歲咁
問題係達切霉賓(白)分中場左右兩個位
中間得火化頂
我覺得 433 4231都係數字嚟
皮嘅433係主攻型倒三角
前面達切,古力拖後
之後嘅4231 一樣得艾迪拖後前面4個
極端上嚟好似對巴黎第二回合咁
卡拉打埋攻中 505/415
方蛇雖然亂出人不過見到大家企位清晰咗
而家單眼佬都知問題出喺周/切/卓/卡拉四個字置到
睇下方蛇會唔會好似皮咁盟塞
在這幾個小時內,祖雲達斯和卡奴奴出現了新的直接接觸以解除談判障礙。

這位法國後衛現在已經接近與祖雲達斯達成全面協議。
都想講講
Theo 第一backup 呢個位咁耐以嚟都冇件似樣
A占/T仔出到嚟可能同出沙律差唔多效果
方蛇要諗諗點解決,係咪練多套3中堅陣穩陣啲
占美同T仔都係逆足, 一係放柏夫落去
係,我之前都講A占份約其實唔洗擔心,佢除非成長速度超快,否則皇兩年內點會用咁多錢buy back,淨係執防守都有排執,T仔就算鳩數,出親都出事,連熱身賽都踢到pat屎咁。
而家每個位都有至少意甲中遊份子嘅後備力量,係左閘後備位最差下遊都不如。
Antonio Conte on losing 3-0 to Hellas Verona: "There is only shame. I am ashamed as a coach. A thing like this has rarely happened to me, both as a player and as a coach."

"Today my heart is bleeding. Let's see if anyone else is bleeding in the next few days." (@tancredipalmeri)

焦土宣言?
有冇得直播干地隻抽ADL 好睇過意甲
拿記直接請牙皮咪冇事囉
係要嗱屎上身
Brescianini
筋肉人

Como have submitted opening bid to AC Milan for fullback Filippo Terracciano.

Understand it’s loan proposal with full salary covered and buy option clause also included.

Negotiations underway.
Thank you & Goodbye
唔知點解而家全世界都缺左腳右翼
好多年都無出個新既世界級
歡迎搵人買阿卓
後生嘅咪Saka
COMO亂到, D人未夾過咁, 蛆2-3個就overload到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞