[咪一鳩樣暨歡迎皇家科芬拿] AC米蘭球迷討論區 (455)

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
T仔得果場叫不過不失無犯大錯咋,由上季後半段加盟到熱身賽出親都出事,有巴打講過佢本身喺Verona 踢中場都ok, 之後改踢後防都麻麻,位置感同sales 占一樣咁差,如果上季第一場就輸12碼嚇傻咗,而家半年適應都仲係咁,不過轉下環境啦。
左閘後備嚟講,科兄踢出嚟已經叫好過上面幾個

很想要吧?
仲陸續有黎呀
LB backup嚟講
第二季BT=上季科兄>>其他
叫跑得同有咩事叫返得切黎, 不時前過Leao
都反曬面, 條重度又自信過高, 又咁玩野
加埋成立189M, 得件柏度黎逃睇得人, 都仲爆閘很想要吧, 真係好野
Bt第一季零意識,下下都全速underlap 跑上去
第二季個腦正常返少少,同埋有一球絕殺波加返啲分
科兄就相反,從來唔會overlap上去幫波
但防守,用波上冇乜大犯錯
科兄無overlap 不過間中會喺中路出現,上季左路過完罰球之後走咗入中路入波,同埋每季都有幾球好靚嘅窩利。
左邊應該個個都會做下替工,仲要如果又中堅荒Theo又會打埋
又簽人

AC Milan are signing all docs for 2005 born talent Demirel Hodzić to join from Bologna today.

He’s gonna be part of Milan Futuro youth side and also training with first team
年年都j轉會爽啦老鼠
買D人返黎坐唔知有咩好J
P到成隻異形咁仲好意思貼上嚟J
算啦今季車狗都係會失敗
慢慢j轉會
係連後備位都無得坐,齋出人工數銀紙
普比加和博洛尼亞正在進行對話。

米蘭正在等待在這幾個小時內收到正式報價。
雖然又係跌晒watt
但放完史米放埋kll 係咩玩法 皇家哥當卡富咁踢咩
係就快
呢個禮拜一隊早未來隊2日比賽,有空間

由於摩拉達受傷,米蘭將抽調未來隊卡馬達進入大軍名單
咁史米係自己要走 KLL就有啲奇 我就會留周多過佢
雖然又係跌晒watt
但放完史米放埋kll 係咩玩法 皇家哥當卡富咁踢咩
咁史米係自己要走 KLL就有啲奇 我就會留周多過佢

打錯 想講賣牙周多過KLL
咁季前係KLL沉d,本身周係值錢d,估佢唔到成個夏天無操起仲變埋柒頭,個經理人仲成日拉英超報價好心專心打好d先
科兄2025 卡拉皇家本身都唔係鐵人

補左個pav 就算錯位踢 後面點數都係十個煲九個蓋
仲賣kll 唔知玩乜

真係疊埋心水擺沙律頂閘 死得啦
皇家本身好少傷, 上季係熱澳普有搵佢頂左閘
不過唔攻得, 有幾岩方蛇用係一個問題
因為KLL第三右閘,第五中堅有d晒料,佢自己都想走,而且最緊要係根本reg唔到入名單,前場走一件reg佢到時前場唔夠人咪又死
我捧熱刺個local同事講,兩個字on皇家 - Good luck... 不過人都黎左喇,睇睇方蛇點用
頂你Bein又一個禮拜未買意甲,冇錢就買意丙啦,難啲搵link
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞