[咪一鳩樣暨歡迎皇家科芬拿] AC米蘭球迷討論區 (455)

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
其實買人都投入唔少,點解比多d人工請個好教練,一陣踢十彭炒人咪又要比,計落仲蝕
我唔睇好火化會喺米蘭打得起
佢踼前一格企前鋒後面應該好過美隊,美隊踼中間同chuku踼右一樣俾人睇死哂發揮唔到,佢中間仲更加逼
有老將震住點都好D既,仲要曉武士都仲有態
不過冇咁多個位同人工喱D野真係解決唔到,真係純ff
投入係唔少 但買返黎質素其實同本身個堆差距唔大
要班新兵 再進步先真係提升到整體實力
應該好過A切白賓(甚至霉) 先啦
其實點解要賣adli
明明上季多返d機會,都踢得唔錯
J左數據先囉

轉左踢4231 中場d人太多
冇位比佢了
呢個基本
但心底真係成日同kc比較
始終都係kc好
摩拉達 :
「我們需要改變心態。每場比賽不論意甲、歐聯、意大利盃都會很艱難。我們是米蘭,我們必須努力工作。穿著這件球衣在聖西路比賽真是太棒了,我希望我能贏。我不能承諾入球或贏冠軍,但我會為徽章付出一切。」
美隊上半場要走落去幫切賓,Jovic又成日收落黎,Leao卓又會入中間,影響唔少
要方蛇安排好同夾多d, 先有機會得
方狗本身諗住Sales改造左閘成功
就大條道理賣Theo幫紅雀爸爸賺錢
點知衰在太有自信
第二球咪衰佢先囉
踢法上真係好順眼 逼搶好撚快
入球效率方面就要再睇耐D
不過第一場就有波入 算係開左個好頭
係,最正路就美隊返右邊,攻中仲可以揀達
不過而家咁睇攻中同中中都需要達
睇下點排
睇下切同賓邊個出無咁大傷害
要試都唔好第一場啊
好影響士氣
其實應該打返433 雙中中單防中咁樣好過
做返好中場個攔截同防守先,同埋美隊打右翼都做到波
方蛇:「我們現在還不能完美,上半場不好。我們必須將對手進一步向後推,不要讓他們太接近我們的門框。球隊從防守角度一定要改進,太被動了。」
我覺得隊波太缺少聰明既球員
達算係一個 美隊都叫可以
後場全部肌肉腦

原來有專登着波衫落場見球迷,陰功
太難用,節奏慢妹下妹下又狂上腳無身位
攻中唔啱踢防中又狂被中出
得招長傳叫好啲,但又唔係派路果隻
狀態好果陣都可以踢下
狀態差果陣見到中間妹波十條命都唔夠死
不過佢其實係好人嚟同無hea踢
佢如果唔想走都唔太怪佢
不過又要坐一年看台
至少清咗 BT 力屎 白普三個先
方蛇:「防守太暴露?這是一個集體問題,不僅僅是後衛。上半場我們沒有能力向前推進,球隊需要提高防守能力。對我來說,這是一個有點被動的團隊,我想要一支更有侵略性的球隊,更快地奪回球權。」
最慘係肌肉腦但冇肌肉
我理解佢嘅philosophy係壓得唔夠上?
但今場已經奶左好多嘢表弟1on1 1on2兩隻中堅
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞