[咪一鳩樣暨歡迎皇家科芬拿] AC米蘭球迷討論區 (455)

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
睇怕你反硬
有種感覺係收賓都唔會收切
周紐記係咪買,快!!!
一開始上年已經覺得要佢簡直on9
workrate低到
虛心啲
唔好扮戰術大師
應該可以穩陣前四嘅
睇吓佢用埋幾個新人做唔做到佢想要嘅緊迫戰術
cls,真係送都無人要
hami仲買唔買意甲架
Raoul #Bellanova: "Returning to Milan one day? Playing in this stadium is a dream for everyone. I am a professional, and right now I am only focused on Torino. At the moment, I am thinking only about this."
尋晚咁出 左路雙逆足其實有啲難搞
逼到中間塞車
沙律我覺得算係咁 比人左閘 > 右翼 > 右閘
如果將來想沙律代theo
就一定要轉三中堅
佢出場係幫到手組織,但防守災難級,瘋狂失位
有個左中堅包底,佢全速回防會好好多
就算A占我都覺得要咁做
難得琴日隔離都和
屌你方狗真心弱智
沙律打左閘,但Leao係佢前面,擺阿切係中場,身後係阿周
一個唔回防+兩個炸彈圍住佢,仲要pre-season玩得半場就開季即用
我怪方蛇多過沙律
失第二波,就係阿周守守下表弟走左去,撚9 Theo
最癲係Leao 5同美隊5.5
卡拉都有6
Furlani:「卡奴奴、艾迪利和普比加有不同的請求。如果他們想去其他地方踢更多比賽,我們會給他們這個機會。」
第一場第一印象對方sir感覺真係麻麻
1. Jovic 打唔到單前又唔係第一日知
2. Sales 喺博洛尼亞證明咗自己係好好嘅角色球員唔係萬金油
3. 阿切唔撚跑同阿Ben 掂兩掂就跌低又唔係新新聞
4. 上季已經證明咗加比亞好過成日跳掣嘅阿周

呢堆是但搵個上季有睇波嘅米蘭球迷都答到你

想知方sir係覺得自己同皮狗與別不同定真心膠
外國迷都開始屌卓了
沙律/美隊踢返右
瀨屎踢攻中有得諗下
仲有leao又係一慣敗家同卡拉紙板人
新加盟唔即正選都合理
屌拿星有theo 呢d 世界級唔用真係發神經,theo 無態都勁過sales 打左閘啦
但作為前鋒leao 射波射成咁又真係抵佢低分
兩球都係輸佢on9,confirmed 又一個空有硬件嘅無腦力架,30m+有人接貨,真係𦧲飯應啦
可能方蛇有睇青之蘆葦
擺個進攻球員落閘位內收做第一點進攻
13 Possession lost

進攻黑洞
😩⚽ #Fonseca's revisionism, however, doesn’t convince. #Saelemaekers as a left-back, with Theo out, leaves him exposed to #Bellanova's constant runs. The #Bennacer- #Loftus partnership in midfield barely functions, and it’s not just the Algerian’s fault—the former Chelsea player struggles with the static nature of his new role. Up front, #Chukwueze, #Pulisic, and #Leao together, with #Jovic ahead, are a luxury that’s hard to sustain, especially when their aim is so poor.
第一場遮 比啲時間方蛇
淨係上年第一場都已經勁到傻
皮其實係一百米飛人嚟
你斬開啲成績睇係好勁
武肺重開後係全意甲最好成績
年年開季已經係前列
崩完又會突然十幾場不敗
不過聯賽係八百米賽事
你一開始爆上去唔識留放就會出事
皮成個用到班正選攰
跟住大輪換十個
落後又換五個正選嚟追又追唔到

方就啱啱開始第一場
比啲時間再睇下點先
最重要係要放下面子收返卓後備
皮其實當初本身都就嚟執包袱
突然嚟個武肺休養生息救佢一命
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞