[咪一鳩樣暨歡迎皇家科芬拿] AC米蘭球迷討論區 (455)

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
Demirel Hodzic arrives for his medical ahead of joining #ACMilan from Bologna
呢啲擺明要錢,唔會比面球會
呢種情況都冇乜辦法,好似卡達拉咁,佢經理人老鼠哥實叫佢賴死唔走逗埋剩低嗰啲人工,佢收2.2m年薪,佢去其他球隊隨時踢四年先有呢個數,依家直頭去埋意乙
Vos Deal Almost Done! 🔜

The acquisition of Silvano Vos from Ajax for around €6 million could be finalized soon. Stay tuned for updates! 💼✨

📰 @Gazzetta_it
1日入兩隻幻幻防中
卡達拉咪搵幾年錢將自己career path玩完
bt同力子都唔會有得救
聽經理人講就抵撚死啦
玩撚死自己
聖伊天將重度作為夏季轉會優先事項,對於一個在米蘭高薪的球員來說,這是一個複雜的檔案,但由於球員的渴望和他願意做出的努力,特別是從財務角度來看,這使之成為可能。

但根據我們的資訊,即使重度已準備減薪一半加盟聖伊天,但聖伊天希望球員再減薪,最後聖伊天決定轉移目標。而重度則與德國和英格蘭球會仍有聯絡。
佢幾錢人工?
好似1.2m,去法甲下遊要呢d價攞人命姐
唉,當年...
只能說,買完人個value清0真係好傷
當馬隊扑中左Theo, 牙Mike同Tmr既額外成本
冇返啲水
邊會有人當打年紀肯嚟做後備

free 完根叔玩撚厭,就想free隻rodri,cls疤丐,仲要錢都未還
冇球星唔肯俾
本身以為做米蘭迷已經無得再慘,依家連俾錢睇個聯賽直播都可以無撚埋,癲到仆街
AC Milan is closed to sign Silvano Vos from Ajax
呢個真係有啲諗唔明
Longo英文唔好,佢係話接近簽到,Romano 都retweet咗米蘭同球員達成共識嗰段新聞
AC Milan’s Ceo Giorgio Furlani confirms: “Rafa Leao will stay at #Milan 100%. No dobuts”.
踢起咗賣俾坦sir
我見有鬼佬話如果阿積士正式升佢上一隊要比1M人工但唔想比, 佢又唔想繼續踢荷乙, 所以放

又有鬼佬話佢唔係6 號
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞