[咪一鳩樣暨歡迎皇家科芬拿] AC米蘭球迷討論區 (455)

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
仲要係半場0-1個陣
唔止,美隊仲試過落右閘位幫卡拿執屎,懷疑工作量太大,下半場chur 乾咗
方蛇:「防守太暴露?這是一個集體問題,不僅僅是後衛。上半場我們沒有能力向前推進,球隊需要提高防守能力。對我來說,這是一個有點被動的團隊,我想要一支更有侵略性的球隊,更快地奪回球權。」

咁你又排切賓正選
其實係方蛇叫佢換衫準備落場
牙ben 都由佢 起碼見過佢係真兇狠 有反搶欲
牙切真係幾時見過佢主動埋去拍走個波
但有時都算係齋壓,而唔見得搶到波,勉強都算有d分別既
回想起之前對巴塞嗰d反搶或者奪冠嗰年,真係有d差距
我係指巴塞既反搶,我有少少1999
奪冠個年有最fit既ben 搶波
個陣都仲年輕 以為佢仲有得上
估唔到已經係巔峰版本
喱d都算,我始終唔明點解由皮到依家方都仲要佢企喺偏右既位置打逆足
本身身型已經輸蝕,依家咁樣踢法,人地稍為壓下牙賓佢都已經轉唔到身向前推
米蘭第一場就已經追到同上屆冠軍同分同得失球
仲要榜首添
上季佢一開始出得返果陣都係打左邊 後尾開始玩全攻陣先無啦啦拉左佢去右邊打逆足 喺禁區邊成個傻仔咁
Atalanta are set to sign Lazar Samardzić! Deal being sealed as revealed earlier today.

Fee in excess of €20m plus add-ons as Samardzić will not travel with Udinese this weekend to undergo medical as new Atalanta player.
買pavlovic就係想解決對抗性問題
方狗又係出返周
唉屌一朝搵link 就比大陸網劇透咗
都話一開季就會懷念皮sir
睇評分沙律好高
睇咗半場唔講失嗰球on99,想講兩個問題
1就卓真係唔掂
2 到底Theo 個態有幾差要比sales 打左閘
伊巴話佢係chosen one 理念好正好好J
不過其實我都諗緊個問題,其實要踢3線都實要留下呢類球員下下清完又要出件搵件好嘅後備都唔容易
方狗之前係唔係話唔要OK仔
美隊踢成點
方蛇:我證明左切賓係垃圾了
方蛇:我證明左切賓周係垃圾了
cf 100% 1.5s
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞