[咪一鳩樣暨歡迎皇家科芬拿] AC米蘭球迷討論區 (455)

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
科兄:I know that feel , 達

卓=yamal
切=Olmo
火化=rodri
要開季不勝幾多場dllm
原來歐聯今年入到POT 2最後一名
皇馬
里爾
維拉
Deco proposed a swap deal between Gundogan and Rodri to Man City which was immediately rejected and now City are asking for the remaining of Ferran’s fee to be paid before August 31st otherwise they will take a legal action. Bad news for Barca. @gerardromero

On9疤
我反而覺得,冇左莫拉達,轉433,出三個快馬玩防反算啦
19歲 一隊自用?
🔵3️⃣ Cesc Fabregas, confident to get green light this week for three signings at final stages for Como.

🇪🇸 Sergi Roberto, free agent.
🇦🇷 Nico Páz from Real Madrid.
🇦🇷 Máximo Perrone from Man City.

Here we go, soon. 🏁
條中場真係仲有練兵空間咩
已經要搵位比梅沙練
懷疑佢會去未來隊
無傷病唔到佢啦,純粹呢條友意甲唔駛reg,又未至於意丙,應該好似Romero咁第一季跟一隊觀察下先
都係穿梭兩隊
呢個應該係阿積士打緊1隊?傾條件果陣球員應該唔肯去踢意丙卦
佢係阿積士都係穿梭荷甲同乙,米蘭用得5M以上投資,唔使驚佢一隊冇機會
又玩刮刮卡
之前幾隻刮刮卡都炒哂車(阿根廷中堅, ADLI)
呢件仲要10M
不如主力清ADLI&白普買KONE
話唔定OK仔打左
搞唔掂就SWAP
所以話其實呢10M真係倒落海
刮刮卡實有中有唔中架啦,以後成世唔買幻幻咩,不過10m貴左d,5m左右就好d,要買kone要清到Ben
今年未來隊同P隊都冇乜用轉會費買人,大部分免簽
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞