【罪大滔天】Sony Xperia 集中討論區 (7)

1001 回覆
10 Like 1 Dislike
想出xz1
之前都係用屋企人2手機
今次想自己買部新
大鋪 百老x 兇宅 偉信 其實有咩分別?

睇下你trade唔trade機 有啲舖trade in價高啲
又或者送嘅配件多啲
btw 唔覺xzp太大太重出xzp抵啲

唔打算trade 都考慮過xzp 但都係覺得太大 所以首選xz1
Xz1/ xzp 會唔會有機會出128 version
Xz1/ xzp 會唔會有機會出128 version

想出xz1
之前都係用屋企人2手機
今次想自己買部新
大鋪 百老x 兇宅 偉信 其實有咩分別?

睇下你trade唔trade機 有啲舖trade in價高啲
又或者送嘅配件多啲
btw 唔覺xzp太大太重出xzp抵啲

唔打算trade 都考慮過xzp 但都係覺得太大 所以首選xz1

預訂期最後聽日

https://www.amazon.co.jp/%E6%9D%B1%E8%8A%9D-Toshiba-%E3%83%97%E3%83%AD%E3%83%95%E3%82%A7%E3%83%83%E3%82%B7%E3%83%A7%E3%83%8A%E3%83%AB-microSDXC-%E3%82%A2%E3%83%97%E3%83%AA%E6%9C%80%E9%81%A9%E5%8C%96/dp/B06XTHYJ7C
有冇見過香港有

睇説明啦
呢款係嗰邊新發售嘅m402 support埋A1
市面上有support A1嘅128gb卡得濕鳩sandisk
btw用開exceria 唔易死卡 堅cum用

同埋日本貨同國外貨型號規格產地都唔一樣
即係又係旬嘢淨益自己人
btw有冇人有興趣 圍埋5舊港紙左右一張幾抵屌咁

巴打你係唔係一齊買

bulk貨黎架喎,真係買得過?

bulk貨定完整package都好
都冇保架啦 最緊要唔係貨不對辦嘅姐

巴打你幾時買
華仁4740
華仁4740

聽日iphone x一出 又要跌多$100了
真心抵到爛
華仁4740

真心抵到爛

4500即出
華仁4740

真心抵到爛

4500即出

慢慢等
想問跟機相機app 快門有冇得set?

有 不過最長係1秒
屌 頭先跌撚咗部機落地
好撚心痛 用咗兩個月終於開齋

屌 頭先跌撚咗部機落地

屌 頭先跌撚咗部機落地

一定好撚sad
屌 頭先跌撚咗部機落地

一定好撚sad

我強迫症好嚴重
部機跌落地就凝住入面啲零件會撞壞/ lag咗
屌 頭先跌撚咗部機落地

一定好撚sad

我到宜家都唔知買xzp定等xz1好
大家有咩意見
有無人預定左xz1? 幾錢都有乜野送
ps. 等左幾年部罪大終於爛爛地,有藉口換機
大家有咩意見

用開幾大mon
大家有咩意見

用開幾大mon

之前用z3c,覺得唔夠
用黎打機大moon應該爽D啦

大舖$4998 聽日最後一日接受預訂
大舖正常送套同貼
大家有咩意見

用開幾大mon

之前用z3c,覺得唔夠
用黎打機大moon應該爽D啦

191g對你嚟講會唔會太重

大舖$4998 聽日最後一日接受預訂
大舖正常送套同貼

有啲有埋尿袋同type-c線
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞