【罪大滔天】Sony Xperia 集中討論區 (7)

1001 回覆
10 Like 1 Dislike
今年compact真係得個32gb rom抵比人屌,不過都預左,年年compact都搵d野黎cut,而且又有成本控制,話曬都上左UFS

但屌compact得720p的話...

屌部XZ1C用Type-C但行USB 2.0好過啦

x compact用家表示如果XZ1C用Type-C但行USB 2.0
除咗顏色,OS,CPU之外
咁同x compact有咩分別

反正我想出呢一代sony機私人用,而家部x compact就返工用
今年compact真係得個32gb rom抵比人屌,不過都預左,年年compact都搵d野黎cut,而且又有成本控制,話曬都上左UFS

x compact用家表示如果XZ1C用Type-C但行USB 2.0

反正我想出呢一代sony機私人用,而家部x compact就返工用

升左cpu,鏡頭,新L型底版(唔會影相拍片過熱)

究竟幾時先肯加返night light
由Z1 之後 Z3 再用Z5P 發覺新力真係好撚好用
至少好過三星
由Z1 之後 Z3 再用Z5P 發覺新力真係好撚好用
至少好過三星

你一定係無用過xzp
大家Google Play check更新嗰度有Google Play Protect未
去日本順手買咗塊 xzp banana貼代替裂咗嘅imos
頭先貼完發現買咗防偷窺版
btw大家有無貼玻璃背貼?有無咩介紹
原本我機背用緊imos戇膠貼無full cover
宜家想搵下full cover glass
大家Google Play check更新嗰度有Google Play Protect未

我咩都無啊
btw咩嚟?

幾時再趺價 想將S8換左
睇到眼殘
睇到眼殘

XZP
想問呢度有冇巴絲用緊Xperia XA1
有既感覺又如何?
睇到眼殘

XZP

啱啱大舖先跌完咁快想跌
睇到眼殘

XZP

啱啱大舖先跌完咁快想跌

sunmobile trade in 高唔高
補幾百既話想換
入咗手Xzp
除咗WiFi 問題問題其實都好滿意

X compact 用 Snapdragon 650 , xz1c 叫回歸番旗艦cpu
Z1c, z3c, z5c, 咁多代都用旗艦cpu
用緊xzp銀色 順係好順 靚係好靚 但好重
想換xz1c但又得32GB rom
尋日係美國出左xzp, 知佢block 左指紋,想問下有冇刷港版rom 教學 . 上網見到係大陸版刷港版,又話要刪哂google 野先好刷。。
睇到眼殘

XZP

啱啱大舖先跌完咁快想跌

sunmobile trade in 高唔高
補幾百既話想換

衞訊好似高啲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞