【罪大滔天】Sony Xperia 集中討論區 (7)

1001 回覆
10 Like 1 Dislike
xz轉xz1大家覺得點?
我係細mon超級fans

Xz1c 先叫細

Xz1c 先叫細

Xz1c 先叫細

係我打錯左,你啱
其實我想xz轉xz1c

Xz1c 先叫細

大過5寸咪撚叫細茫喇
我再提提大家一次,ZX1C只係得32GB,除非root機move app to SD,否則裝幾個app就會爆,有核電都冇用

唔係android7.0後就已經有唔少apps可以Move去SD咩
雖然720p mon好似好out咁
但比部compact機用算係差唔多啦
用1080p我驚半日都頂唔到
唔同又帶住個尿袋出街咩
雖然720p mon好似好out咁
但比部compact機用算係差唔多啦
用1080p我驚半日都頂唔到
唔同又帶住個尿袋出街咩

應該無事嘅835
依家出xzs 會唔會太遲

直頭on9
XZP都已經跌到4千中,仲想去踩XZs個伏

講到口臭

咪買x performance/xz/xzs
舊內部設計 仲用緊emmc 散熱差 易lag機

要買就買xzp 呢部先係真正手機
一係等下個星期出xz1 但會好貴
其實zx1 比zxp有咩升級左 想要4kmon但3種色都唔鍾意 zx1隻藍色比較合我心水
xz1 可以開咩價?
xzp 已經落到去4000尾

我估xz1 4998
xz1c 4498

即減另計
xz1 可以開咩價?
xzp 已經落到去4000尾

我估xz1 4998
xz1c 4498

即減另計

之前有巴打話xz1 $5588 再即減
其實zx1 比zxp有咩升級左 想要4kmon但3種色都唔鍾意 zx1隻藍色比較合我心水

xzp冇左4k芒=zx1

xzp冇左4k芒=zx1

都係xzp好 一陣去買

講到口臭

咪買x performance/xz/xzs
舊內部設計 仲用緊emmc 散熱差 易lag機

要買就買xzp 呢部先係真正手機
一係等下個星期出xz1 但會好貴

下星期出咁快
xz1香港有無發佈會
「我們不是沒有想過要在其他機型使用窄邊框的螢幕,當然也有可能應用在以後的機型上。」
http://www.eprice.com.tw/mobile/talk/4551/5034058/1/
「我們不是沒有想過要在其他機型使用窄邊框的螢幕,當然也有可能應用在以後的機型上。」
http://www.eprice.com.tw/mobile/talk/4551/5034058/1/

xa1 plus 試水溫

xa1 plus 試水溫

唔覺佢好窄
我屌 sony做乜鳩
我拎我媽部XZ同我部spare機XZs對比
兩部都升咗最新.53
XZ開app快過XZs唔少
屌你

唔出奇,我屋企人部z5升左7.1開機都快過我部xp
我屌 sony做乜鳩
我拎我媽部XZ同我部spare機XZs對比
兩部都升咗最新.53
XZ開app快過XZs唔少
屌你

唔出奇,我屋企人部z5升左7.1開機都快過我部xp

開機都唔緊要
load app快真係屌出嚟
請問xzp更新左之後個mon久唔久d色調會變 係咪唔正常?
請問xzp更新左之後個mon久唔久d色調會變 係咪唔正常?

120個bug好似係芒光暗會間唔鐘跳動
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞