【罪大滔天】Sony Xperia 集中討論區 (7)

1001 回覆
10 Like 1 Dislike
人生交叉點
$4998 xz1
VS
$4780 xzp

sony我屌你老味

xzp

點解貴過xzp
xzp spec 唔係高d咩

xzp大鋪價5598
我覺得而家xz 好抵玩 3000有找

油畫相機 不了

油畫相機 不了

我淨係用黎做hotspot 😂 睇片
夠屌
至少個樣靚過C7/9

油畫相機 不了

夠屌
至少個樣靚過C7/9

如果唔影相就屌得過

油畫相機 不了

夠屌
至少個樣靚過C7/9

如果唔影相就屌得過

小心著火

油畫相機 不了

夠屌
至少個樣靚過C7/9

如果唔影相就屌得過

小心著火

照咁講 SONY部部都係油畫
人生交叉點
$4998 xz1
VS
$4780 xzp

sony我屌你老味

xzp

點解貴過xzp

xzp大鋪價5598

唔記得講 $4780係特約零售細舖
買左部Sony xa1 ultra
人生交叉點
$4998 xz1
VS
$4780 xzp

sony我屌你老味

xzp

點解貴過xzp

xzp大鋪價5598

咁你搵埋XZ1 特約零售細舖個價先好比啦
人生交叉點
$4998 xz1
VS
$4780 xzp

sony我屌你老味

xzp

點解貴過xzp

xzp大鋪價5598

細舖XZ1有機更平
人生交叉點
$4998 xz1
VS
$4780 xzp

sony我屌你老味

sony 又做on9機價
XZ 個Wifi真係敗筆
點解樓上仲有人貪平買xz...........

用撚到你燥底 又發熱 又易lag 拍片會輕機
人生交叉點
$4998 xz1
VS
$4780 xzp

sony我屌你老味

xzp

點解貴過xzp

xzp大鋪價5598

細舖XZ1有機更平

到時候有街貨再睇下
可能xzp會進一步減價
點解樓上仲有人貪平買xz...........

用撚到你燥底 又發熱 又易lag 拍片會輕機

我一係買佢,一係買C7P
最後揀佢, 我唔打電話,唔影相唔拍片
淨係做Hotspot 所以我揀佢
外國出咗九月patch
外國出咗九月patch

咁快?
嘩 唔怪得你地係咁屌
部機既鏡頭 真係慘不忍睹
唔怪得iphone一直都無機抽得贏
我之前用緊Z3 轉左幾年iphone
而又有部z3 tablet都用得幾好 幾順 幾襟用
夾岩做野要多部機,我都爭札左好耐要部6s 定XZ
最後揀左XZ 個look同個質感真係好正
但玩左幾粒鐘 呢部算唔算 旗艦機?
如果我正價買到呢部機 我真係想扔爛佢
嘩 唔怪得你地係咁屌

唔係話踩sony 但咁既手機 當初賣成5k幾
真係好離譜
嘩 唔怪得你地係咁屌

真係好離譜

鬼叫到xzp先正式百屌成材
同埋買sony嘢不嬲有信仰加值
外國出咗九月patch

咁快?

香港快既都要等多成個星期
嘩 唔怪得你地係咁屌

真係好離譜

鬼叫到xzp先正式百屌成材
同埋買sony嘢不嬲有信仰加值

mon同個rom 我覺得都係咁多款android機黎講最好
無咁多花巧野,同埋都穩定
電量,mon,重量 都幾滿意
xzp 銀色好似塊鏡
同埋我見佢無跌價,
果個價好難入手
https://www.mobile01.com/topicdetail.php?f=569&t=5258676&p=2
個3D有個APK係XZP裝到 不過無人頭比我試整 佢又要整完人頭先整得其他野
https://www.mobile01.com/topicdetail.php?f=569&t=5258676&p=2
個3D有個APK係XZP裝到 不過無人頭比我試整 佢又要整完人頭先整得其他野

等更新啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞