【罪大滔天】Sony Xperia 集中討論區 (7)

1001 回覆
10 Like 1 Dislike
xz1 隻黑色好好J
佢個新內部設計應該限制咗電池大細
其實3D功能沒乜用
但會買
xzp spec唔錯但太大部
xz1

好似有 xz1 compact,4.6" mon

睇完xz1 compact個spec仲有無人有性趣

想要細機好耐,無廠出
而家用緊5.2都嫌太大
Xz1c 有無dual SIM?

唔多似有

內置得32GB 裝唔到幾多野

覺得xz1個size同容量都比xz1c 好

佢個size 5.2"機身比其他5.2"機身仲要大 即係退步左

佢下巴設計搞到佢5.5都係比其他機長小小
唔緊要啦,sony大法好
XZ1C 32GB?! 點裝野, 我WhatsApp 都去咗12GB
XZ1C 32GB?! 點裝野, 我WhatsApp 都去咗12GB

xb20 600唔使抵玩
xz1

想要細機好耐,無廠出
而家用緊5.2都嫌太大

唔多似有

內置得32GB 裝唔到幾多野

覺得xz1個size同容量都比xz1c 好

佢個size 5.2"機身比其他5.2"機身仲要大 即係退步左

佢下巴設計搞到佢5.5都係比其他機長小小
唔緊要啦,sony大法好

仲大過自己本身之前5.2"既舊機
Xperia Home有更新。
xz1

想要細機好耐,無廠出
而家用緊5.2都嫌太大

唔多似有

冇雙卡焗住繼續用XZ
希望港版會加返啦
我見新xz1 、xz1 compact 有display flash ,xzp 遲d更新會有呢個功能?

利申: 新手 xzp
我見新xz1 、xz1 compact 有display flash ,xzp 遲d更新會有呢個功能?

應該有

Display Flash咩嚟

屏幕閃光燈

屏幕閃光燈

Thx
得 2700 mah ?

點夠用
淨係講有3d
但係冇講會加埋追焦連拍比XZP

由z3已經有
淨係講有3d
但係冇講會加埋追焦連拍比XZP

同cmos一定有

點夠用

所以咪叫你買xzp

點夠用

所以咪叫你買xzp

幾時買好,等xz1正式出街之後

點夠用

所以咪叫你買xzp

Yes 等多兩星期姐!

到時候去英京 / imobile, 又有保 又平 隨時$4600有找 性價比高到

點夠用

所以咪叫你買xzp

Yes 等多兩星期姐!

到時候去英京 / imobile, 又有保 又平 隨時$4600有找 性價比高到

買左套同貼未
xzp 有d細店賣到42xx 係咪有鬼

點夠用

所以咪叫你買xzp

Yes 等多兩星期姐!

買左套同貼未

裸跑先係真男人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞