【罪大滔天】Sony Xperia 集中討論區 (7)

1001 回覆
10 Like 1 Dislike
如果xa1 plus隻姣婆粉一直keep住就好
岩岩先買左xa1 ultra我屌
個芒唔好又得一年命...

4k芒冇問題,但1080個隻難講
4k係sharp
1080係jdi
啱啱買左Z5P
本身我插左兩張sim卡
用數據上網個陣時,兩張sim卡都會一齊斷線,要等幾秒先會連番線。睇睇下連登顯示線已斷先發覺。
係咪買左部病機

點解要買舊屎

你自己就用xzp

依家未決定到買xz1/xzp俾佢 係因為xzp細舖價真心超抵 成日想等月尾xz1發售後再跌然後低價吸納
但明明xz1個size好揸手d

索尼罪大滔天

XZ1C

膠背 不了

帶鋁殼

XZ1c 太厚了 唔靚 而且仲用緊usb 2.0傳輸速度

巴打你都係用緊xzp?

不如你問下自己,有幾何插電腦過料?

經常 因為自己會影相拍片 過落電腦edit+backup

就係因為iphone駁電腦send file煩我先轉返android

唔好同我講咩google photo/icloud可以無限backup+sync 我本身有買cloud storage, 用過你就知有幾慢同唔方便 始終直接用usb3.0最快最方便

坦白講,經得MTP可以有幾快。

XZ1C

膠背 不了

帶鋁殼

XZ1c 太厚了 唔靚 而且仲用緊usb 2.0傳輸速度

巴打你都係用緊xzp?

不如你問下自己,有幾何插電腦過料?

經常 因為自己會影相拍片 過落電腦edit+backup

就係因為iphone駁電腦send file煩我先轉返android

唔好同我講咩google photo/icloud可以無限backup+sync 我本身有買cloud storage, 用過你就知有幾慢同唔方便 始終直接用usb3.0最快最方便

坦白講,經得MTP可以有幾快。

人人使用習慣唔同啦 我都係喜歡用usb transfer同做方面做file managing

4k係sharp
1080係jdi

1080p果隻有咩問題?
一年貨仔就會漏光定點?

4k係sharp
1080係jdi

一年貨仔就會漏光定點?

sony以前死touch斷touch都幾出名

4k係sharp
1080係jdi

一年貨仔就會漏光定點?

sony以前死touch斷touch都幾出名

仲有黃班,jdi真係
Sony Xperia XZ1 Compact
建議零售價: $4,298

Source: https://www.hkcsl.com/handset/tc/pro_details.jsp?id=260943

Source: https://www.hkcsl.com/handset/tc/pro_details.jsp?id=260943

街鋪會唔會4千有找

街鋪會唔會4千有找

一定會
835 行 720p mon 玩game 應該勁順

街鋪會唔會4千有找

一定會

相信大舖都會即減
CSL XZ1 建議零售價: $5,598

傻的嗎 我$47xx買xzp唔好?

應該5k左右我諗

應該5k左右我諗

大鋪有即減600

即減600

好進取

好進取

呢個抵入
期待緊佢相機表現

即減600

又係呢招 好啦咁
人生交叉點
$4998 xz1
VS
$4780 xzp

sony我屌你老味
人生交叉點
$4998 xz1
VS
$4780 xzp

sony我屌你老味

xzp
人生交叉點
$4998 xz1
VS
$4780 xzp

sony我屌你老味

xzp

點解貴過xzp
xzp spec 唔係高d咩
人生交叉點
$4998 xz1
VS
$4780 xzp

sony我屌你老味

xzp

點解貴過xzp
xzp spec 唔係高d咩

新機嘛,但係大鋪正價好似5k頭
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞