【罪大滔天】Sony Xperia 集中討論區 (7)

1001 回覆
10 Like 1 Dislike
XA1 plus做到接近無邊框加指紋,證明之前jit牙膏
XA1 plus做到接近無邊框加指紋,證明之前牙膏

咁都叫接近無
xz1 compact
720p +835 +2700mAH +Sony rom
會唔會真係兩日唔哂差電

太天真啦

sony想攬住傳家720p mon幾時

咁都叫接近無

睇嚟有技術突破
果斷等xz2
XZP有無話會出新顏色? 暫時市面賣既果3隻色都好柒

部XZP差差下電REBOOT,都REBOOT左幾次
已經UPDATE到最新VER

咁都叫接近無

你其實sony玩唧牙膏重早/叻過apple

咁都叫接近無

其實sony玩唧牙膏重早/叻過apple

你粒s835中獎

你又買啊
XZP大舖最新價5498

琴日去大鋪睇5798
落價有望

你又買啊

話xzp顏色柒既人到底係咩品味

你又買啊

話xzp顏色柒既人到底係咩品味

其他色唔敢講,但部鏡黑真係好好J
我再提提大家一次,ZX1C只係得32GB,除非root機move app to SD,否則裝幾個app就會爆,有核電都冇用
我屌 sony做乜鳩
我拎我媽部XZ同我部spare機XZs對比
兩部都升咗最新.53
XZ開app快過XZs唔少
屌你

你粒s835中獎

宜家又無事
我再提提大家一次,ZX1C只係得32GB,除非root機move app to SD,否則裝幾個app就會爆,有核電都冇用

點解會32GB

點解會32GB

有冇雙卡?

點解會32GB

有無隻功能類似HTC咁可以內置rom+sd卡混合用

點解會32GB

有冇雙卡?

Sony Xperia XZ1配置
Snapdragon 835處理器
Android 8.0 Oreo作業系統
5.2吋1080p HDR顯示屏
4GB記憶體
64GB內置儲存
2700mAh內置電池
1300萬像素前置鏡頭、1900萬像素後置鏡頭
支援microSD記憶卡擴充,或插上第二張SIM卡(4G+3G雙卡雙待)
IP68抗水標準
指紋辨識系統
compact喎
compact冇dual sim

點解會32GB

有冇雙卡?

呢個先啱

Sony Xperia XZ1 Compact配置
Snapdragon 835處理器
Android 8.0 Oreo作業系統
4.6吋720p顯示屏
4GB記憶體
32GB內置儲存
2700mAh內置電池
800萬像素超廣角前置鏡頭、1900萬像素後置鏡頭
支援microSD記憶卡擴充
IP68抗水標準
指紋辨識系統

點解會32GB

有冇雙卡?

冇,機身太細
XZP大舖最新價5498

英京果d每日落10蚊

好快下試$4500關口

一穿就買多部俾女女
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞