【罪大滔天】Sony Xperia 集中討論區 (7)

1001 回覆
10 Like 1 Dislike
英京買XZP 係咪唔包MON貼同個套?

自己問喇
正常賣得平緊係咩都冇架喇
仲想要贈品

未有時間出去問 諗住喺度問下有買過既用家先知實際會唔會有野包
既然無野會包咁我都可以順手搵埋套,MON貼呢D野嘛 唔使咁麻煩分幾次去買哂D野返黎
BTW THX BRO

去完英京咪去星際囉
唔係sony特約經銷個list,就唔係行貨? 好多細鋪都話係行,即係點?
btw 諗住係Musashino 武藏野買XZP俾老母,4340,信唔信得過?

冇係list就唔係

自己問喇
仲想要贈品

未有時間出去問 諗住喺度問下有買過既用家先知實際會唔會有野包
既然無野會包咁我都可以順手搵埋套,MON貼呢D野嘛 唔使咁麻煩分幾次去買哂D野返黎
BTW THX BRO

去完英京咪去星際囉

無你咁熟D電子產品嘛
咁都可以嘈一餐 連部野定位都未搞清楚

有咩開心得過睇啲戇鳩衝出黎柒
有冇Z5 用家刷左rom? 邊個rom 好?

自己問喇
仲想要贈品

BTW THX BRO

去完英京咪去星際囉

無你咁熟D電子產品嘛

咁不如直去星際買唔好
有冇Z5 用家刷左rom? 邊個rom 好?

刷咩都lag㗎啦
Xz1 compact: 4.7", 720p 定位係中高階 賣平d
Xz1: 5.2", 1080p 定位係高階 賣貴d
Xzp: 5.5", 4k 定位係全年旗艦 賣貴d+唔太跌價

其實有乜問題? 部部都俾夠4k你好冇?

邊個要求部部4k

呢個年代用720p mon叫中高階,真係講信仰。雖然買罪大都已經有啲講信仰。

佢細mon啲,無雙卡同cut淨32GB rom已經唔同定位。用家要求同廠家出嘅野往往有差距都明白,但表達下意見都要幫罪大護航,唔講以為你有得分。

我唔係細機用家,純粹屌下罪大點解唔做好啲比大家,咁都有得嘈
咁都好嘈
溝埋嚟做xzp Compct
溝埋嚟做xzp Compact
胃信 匯豐白金卡做緊 $5498-$550
唔係sony特約經銷個list,就唔係行貨? 好多細鋪都話係行,即係點?
btw 諗住係Musashino 武藏野買XZP俾老母,4340,信唔信得過?

不要同呢d舖買 都唔知咩貨源
溝埋嚟做xzp Compact

到時候又會屌你點解賣咁貴
Xz1 compact: 4.7", 720p 定位係中高階 賣平d
Xzp: 5.5", 4k 定位係全年旗艦 賣貴d+唔太跌價

邊個要求部部4k

呢個年代用720p mon叫中高階,真係講信仰。雖然買罪大都已經有啲講信仰。

佢細mon啲,無雙卡同cut淨32GB rom已經唔同定位。用家要求同廠家出嘅野往往有差距都明白,但表達下意見都要幫罪大護航,唔講以為你有得分。

你知唔知xzc個定位架。。。

佢唔做720p 點賣咁平。。。

本身佢應該跟s660架炸 sony俾到s835你咪當bonus囉 仲整埋1080p咁同xz1有乜分別呀大佬
想問ray out嗰兩隻mon貼紅盒係咪側邊會有白邊
想問ray out嗰兩隻mon貼紅盒係咪側邊會有白邊

紅盒好似不是全屏

咩優惠黎

邊個要求部部4k

本身佢應該跟s660架炸 sony俾到s835你咪當bonus囉 仲整埋1080p咁同xz1有乜分別呀大佬

佢到而家都唔明定位
而且4.7用720p真係冇問題
大過5吋仲用720p就真係會睇到起格

睇清楚550要簽夠幾多先

邊個要求部部4k

佢到而家都唔明定位
而且4.7用720p真係冇問題
大過5吋仲用720p就真係會睇到起格

iPhone 4.7 都係一樣…

咩優惠黎

本身部機減價 $5498
用匯豐白金卡 可以再回贈$550獎賞錢

睇清楚550要簽夠幾多先

屌 自膠 冇睇清楚t&c sor9
更正:
胃信用hsbc platinum買xzp 係$5480 再回贈$180
買夠七千五百蚊先回贈$550🤦🏻‍♂️
今年compact真係得個32gb rom抵比人屌,不過都預左,年年compact都搵d野黎cut,而且又有成本控制,話曬都上左UFS

但屌compact得720p的話...

屌部XZ1C用Type-C但行USB 2.0好過啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞