【罪大滔天】Sony Xperia 集中討論區 (7)

1001 回覆
10 Like 1 Dislike
其實我一直唔明呢個跑分網啲分點出
btw 以跑分形式流出通常流
究竟8.0會唔會係中秋禮物
預計xz1 幾錢??4999?

5598-300
今個月內ZX1系列出唔出到街, 想食埋csl個生日月優惠

zx1 compact 幾時出, z5 conpact 粒電就收皮
其實我一直唔明呢個跑分網啲分點出
btw 以跑分形式流出通常流

剩係up圖但唔貼link, 9成fake
去geekbench database就查到真偽
咁多人講乜野zx1 名都打錯

5598-300

美國 xzp , xz1同價699
屌呢幾日都用xzp玩緊隻planet commander
但到混戰就lag,心諗冇撚理由835都玩唔到
以為隻game寫得唔好,點知一睇最高ram使用量成890mb,原來係爆ram搞到lag
即del佔用曬ram app,del完順返曬

希望佢可以準備D出閘啦,
個優惠只限今個月

希望佢可以準D出閘啦,
個優惠只限今個月
以為隻game寫得唔好,點知一睇最高ram使用量成890mb,原來係爆ram搞到lag

Sony ram management的確未完美

開多幾個大game之後 再開其他app會reload

好彩load app神速

5598-300

呢個價ok wor

屌咁買多部xz1好定xzp好?

不過xz1應該過幾個月就落$4698
個維修中心真係垃圾,事源我部Z5P已經一年壞5次,咁岩完保養期又壞,
尋日攞上去整,今日打嚟話無零件要兩至三星期先整到
我無後備機又無second plan俾我...

個after service真係食得屎

5598-300

呢個價ok wor

睇你鐘意細部小小,定 j 外型顏色

我就揀細部小小
終於成功入手xzp

5598-300

呢個價ok wor

想放返出去高既買xzp
個維修中心真係垃圾,事源我部Z5P已經一年壞5次,咁岩完保養期又壞,
尋日攞上去整,今日打嚟話無零件要兩至三星期先整到
我無後備機又無second plan俾我...

個after service真係食得屎

比我就屌佢等幾耐延長返幾耐

我玩monster strike都會lag

入memory度睇用緊80%, 淨係system都食我1.4 GB, 正唔正常?

我玩monster strike都會lag

入memory度睇用緊80%, 淨係system都食我1.4 GB, 正唔正常?

正常,sony個系統算係輕身
xzp個type c係咪都係usb 2.0
xzp個type c係咪都係usb 2.0

3.1
xzp mon貼你地會推介邊隻?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞