【罪大滔天】Sony Xperia 集中討論區 (7)

1001 回覆
10 Like 1 Dislike
New in Software Update 41.2.A.7.65 for Xperia XZ and X Performance

Android September Security patch.

Device Stability improvements

Bug fixes.

Performance improvements.

F8132得Customized TH
衛訊訂左xz1銀色

我想訂黑色 隻金屬黑幾好J

我怕會有油漬所以揀左銀
$4998我即買

訂得啦今日

知不知邊間大舖最多優惠/多野送?

又話買xzp

女友手唔夠大 我諗xz1岩佢多d

你自己就用xzp
$4998我即買

訂得啦今日

又話買xzp

你自己就用xzp

依家未決定到買xz1/xzp俾佢 係因為xzp細舖價真心超抵 成日想等月尾xz1發售後再跌然後低價吸納
但明明xz1個size好揸手d

索尼罪大滔天
$4998我即買

訂得啦今日

又話買xzp

你自己就用xzp

依家未決定到買xz1/xzp俾佢 係因為xzp細舖價真心超抵 成日想等月尾xz1發售後再跌然後低價吸納

索尼罪大滔天

XZ1C
衛訊訂左xz1銀色

我想訂黑色 隻金屬黑幾好J

我怕會有油漬所以揀左銀

訂得啦今日

又話買xzp

你自己就用xzp

索尼罪大滔天

XZ1C

膠背 不了

又話買xzp

你自己就用xzp

索尼罪大滔天

XZ1C

膠背 不了

帶鋁殼

又話買xzp

你自己就用xzp

索尼罪大滔天

XZ1C

膠背 不了

帶鋁殼

XZ1c 太厚了 唔靚 而且仲用緊usb 2.0傳輸速度

巴打你都係用緊xzp?

又話買xzp

你自己就用xzp

索尼罪大滔天

XZ1C

膠背 不了

帶鋁殼

巴打你都係用緊xzp?

XZ1 又好薄咩

你自己就用xzp

索尼罪大滔天

XZ1C

膠背 不了

帶鋁殼

巴打你都係用緊xzp?

XZ1 又好薄咩

機長同厚度個比例上有差別嘛

望落去 xz1c硬係有種磚頭感覺
Xz1/xzp整體上就美觀好多

可能係我個人觀感問題啦

又話買xzp

你自己就用xzp

索尼罪大滔天

XZ1C

膠背 不了

帶鋁殼

巴打你都係用緊xzp?

XZ1 又好薄咩

薄Z5 0.1mm

你自己就用xzp

索尼罪大滔天

XZ1C

膠背 不了

帶鋁殼

巴打你都係用緊xzp?

等緊減價
買左sony XA1 ultra
中伏,大到唔可以單手上高登,好煩

無拎上手玩夠先買?

我都係返到屋企玩左兩粒鐘先發現呢個問題,下次買機都係玩返兩粒鐘先

sosad
下次試機叫佢裝高登app試

你自己就用xzp

索尼罪大滔天

XZ1C

膠背 不了

帶鋁殼

巴打你都係用緊xzp?

等緊減價

目標價幾多?

索尼罪大滔天

XZ1C

膠背 不了

帶鋁殼

巴打你都係用緊xzp?

等緊減價

目標價幾多?

4500左右掛

又話買xzp

你自己就用xzp

索尼罪大滔天

XZ1C

膠背 不了

帶鋁殼

巴打你都係用緊xzp?

不如你問下自己,有幾何插電腦過料?
啱啱買左Z5P
本身我插左兩張sim卡
用數據上網個陣時,兩張sim卡都會一齊斷線,要等幾秒先會連番線。睇睇下連登顯示線已斷先發覺。
係咪買左部病機

做乜買古董

你自己就用xzp

索尼罪大滔天

XZ1C

膠背 不了

帶鋁殼

巴打你都係用緊xzp?

不如你問下自己,有幾何插電腦過料?

經常 因為自己會影相拍片 過落電腦edit+backup

就係因為iphone駁電腦send file煩我先轉返android

唔好同我講咩google photo/icloud可以無限backup+sync 我本身有買cloud storage, 用過你就知有幾慢同唔方便 始終直接用usb3.0最快最方便
唔知今個月有冇機會食oreo呢
XZ1舊電小左二百☹️🙁😕
https://www.price.com.hk/product.php?p=237008
呢隻都差唔多

買 toshiba 冇死

點解唔買shamesung

你唔怕爆炸啊

Toshiba 貴果款MIJ
同埋無咁易跌速

https://www.amazon.co.jp/%E6%9D%B1%E8%8A%9D-Toshiba-%E3%83%97%E3%83%AD%E3%83%95%E3%82%A7%E3%83%83%E3%82%B7%E3%83%A7%E3%83%8A%E3%83%AB-microSDXC-%E3%82%A2%E3%83%97%E3%83%AA%E6%9C%80%E9%81%A9%E5%8C%96/dp/B06XTHYJ7C
有冇見過香港有

其實你地買咁快都無用 部手機食唔到 都係有max write
個芒唔好又得一年命...
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞