[月經] iOS集中討論區 (258) 18.1 Apple Intelligence beta

982 回覆
4 Like 5 Dislike
好似iOS 18先幫到你
地區轉返us就有
有冇人嗰個notification summary 都係無反應?
唔係個個message都有,我WhatsApp都係有時得有時唔得,用WhatsApp嚟做例子,佢要同一個人,或者同一個group,有時send兩三個message過嚟,加上佢read到先至會幫你Summary
有冇人開設定入藍牙個頁會freeze左㩒唔到其他setting之後無幾耐個設定就會hang埋出番home page?
利申iphone 15 pro ios 17.6.1(latest)
18.1 Photo app 點搵favorite , 唔見左
一樣
碌落去有pinned collectlations 有favorite
咁麻煩
明明之前向右掃就係
我都係,仲未搵到方法去解決
地區轉左US都係無得用apple intelligence 有無人知點解
IOS beta 18.3 仲係咁嘅樣
其實連beta版本都分唔到就真係唔建議你再玩beta…
18.3?
師兄未來人
人哋寫埋俾你睇啦哥仔
邊個version 先有?
我ipados 岩岩升到beta 6 好似都仲未見到嘅
18.1先有
點先有18.1
本身我較咗public beta, 開埋developer beta 都唔見啵
你iPad幾?
想問入歌之後album自己爆開晒,啲歌分散做幾個同名album呢個on9 bug喺iOS 18修正返未
要有support AI既先有? 即M1或以上
HomePod siri用廣東話 電話用英文就會自動拆開啲album
唔知做乜鳩呀而家HomePod set返做英文就冇事
但係都係要重新入過個album入library

想問如何清理系統資料?
之前我都係咁大,del咗apple tv就無事,有啲買咗既電影係icloud 比佢食咗好多gb數,bugs黎

新button中
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞