[月經] iOS集中討論區 (258) 18.1 Apple Intelligence beta

982 回覆
4 Like 5 Dislike
有冇人部機長期着橙色點冇熄過?
電話有冇得打橫差
可以用埋standby
可以
Big brother is watching you
就係唔知做乜鳩
有冇人iphone15 pro max影白紙黑字 啲字會有啲散開咁 同埋會係咁閃

有無人買beats 耳機?
等多半個鐘Beta?
宜家邊有人買啊

紅B之前睇就好撚型,我之前好撚想買返個。
又Lady Gaga Heartbeat,Design真係唔差
扁平線又唔會打Kick

宜家佢個價買Sony WH1000XM5/ XM4算
beta2
佢留貨喺度煲醋咩
佢恨不得拿拿聲賣比你佢袋錢la
開始一個星期一個beta?
幾時18.1 pb
想試ai 但db 驚bug 到傻
等師兄們包膠,睇定少少都應該安全既
18 beta 6 加咗藍牙standalone button 係control centre
等PB就上DB啦
同一樣嘢只係遲一兩日出
如果冇乜突發大Bug要Fix就同一樣嘢
An機轉返黎ios
想問幾年前有個apple account想用返同一email斬掉重練有冇咩方法?(唔想要入面D紀錄
試過改apple id email 再開新 佢都記得我舊email 話俾人用咗
再睇註銷帳號好似都係會以後用唔返申請果時個email
啲倒水電comment成日到出下個beta時先會出現
咩快撚啲出啦一出即升 宜家果個bug ldpk
結果最後都係怕咗 係pb就算
新beta個photo又re-redesign
Customize collection果度終於張個reset制放番係左上角 仲要大大個
之前放係右上角
屌我排好哂位 慣性禁右邊個制全部reset過 dklm
變左倒水電
笑死,18.1 beta2 仲係未fix emoji keyboard冇顯示recent emoji
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞