[月經] iOS集中討論區 (258) 18.1 Apple Intelligence beta

982 回覆
4 Like 5 Dislike
明明就係新siri隻色
我覺得會好似上次WWDC咁
因為Mark Gurman張cap圖有講到明join us in person同埋invitation nontransferable

但發佈條片應該就一早錄定 只係個陣會大家坐埋一齊睇條片同埋會同時間stream俾全世界咁
對比番wwdc invitation ,對apple 嚟講,入apple park睇戲就係”in person”
原來另一張係寫在線直播 講到AI大突破都唔敢真人發怖
AI更加唔會用真人啦
可能全晚AI Cook
因為10號既話第日就係911
其實點解AI都要用呢啲彩色(google都係)
Animoji版 Tim
iPhone 16來了
又係一年一度一堆自己唔係用,
又話最憎iPhone 嘅人,
猛話Apple已死嘅日子

好似果啲小粉紅咁,
自己國家嘢唔關心,就成日關心美國佬嘜嘜嘜咁
夠科幻又人性化
公司最驚你對AI嘅印象好似Terminator咁
蘋果公司宣佈,任命Kevan Parekh爲CFO,以取代Luca Maestri。
唔知幾時有18.1 beta3呢
估唔到iPhone care咁少人買
呢度咁撚小圈子劣鳩,咪少人
今朝入閘八仔拍極都彈信用卡出嚟,再睇睇發現Express transit 唔知做咩無拿拿全部card自己變哂做off
無新beta 未日了
結果真係冇新beta

傳聞iPhone 16粒新掣係咪即係Sony粒相機掣
Sony走得太前
sony 有得手動對焦都行前左好多年
對iPad mini興趣大過iPhone 16
手機Pro/manual mode都係Sony搞先
可惜Sony手機本身太多奇怪問題
如果Sony識搞手機嘅話
打包埋啲相機功能個package真係唔會輸Apple/Samsung太多
iphone 過左15年都無得自己搞對焦真係on99

一年幾次嘅例句一覽
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞