[月經] iOS集中討論區 (258) 18.1 Apple Intelligence beta

982 回覆
4 Like 5 Dislike
immersive嗰part會想像到如果第時有演唱會/球賽賣online飛可以近距離睇到一定好正
spatial video用嚟拍/睇生活片段長遠嚟講應該都係好sell得嘅橋

不過呢啲都係第時嘅嘢
第時先投資
ios18 全部倒水 你唔介意15pm 得7粒鐘電咪繼續用
唔好唸咁多
基本上iPhone 15系列都好快會淘汰(Pro都係)
iPhone SE 4都好過全個15系列

發現AirPlay嗰陣個UI啲字同條bar仲係炒
有個好on9既解決方法
我岩岩睇都好似CHOK巴你咁

跟住我手多多咁撳一下將個album cover變左wallpaper再撳多下還原番
就變左冇炒既AirPlay widget

希望幫到你
即係bug嚟
iphone 15 pro 用緊最新ios 18 public beta

開機停咗係apple logo 過一段時會冇咗 之後再岀apple logo 無限loop

會係咩問題
點解
AI 殺咗Apple一個措手不及
本身個product Roadmap冇咁快推

之前出嗰啲機根本冇預到要support AI
搞到iPhone 15已經用唔晒iOS 18
所以成個iPhone 15系列根本就失敗
仲係賣緊街嘅當代iPhone
就已經話俾人知係唔支援下一版ios嘅主要功能
蘋果梗係唔會直認當初俾嘅ram太少
既然俾錢換電都得 一於俾錢加ram
https://downloadmoreram.com

可以免費download
因為this is a beta
咁冇乜野姐
ai呢啲無聊gimmick嘢我又唔恨
AirPod個conversation mode有無得較長啲時間?而家好似1.5秒左右,停咗就無聲,但有時對方仲未開口講嘢
請問有冇人知BTS同一個人可唔可以分開2張單買ipad同macbook送唔同地址?
好似淨係對名同學生證
姐係可以分開2單同一個收件人(學生名)但唔同地址?買野果時個apple account又有冇要求要同一個account?
想借親戚quota買,但個親戚自己都有野想買(買唔同既野)
我都有account
鈦金都幾靚其實

如果最後出依張圖嗰個真係搞唔撚掂
如果係14pro咁某啲燈光先見到就好啲
iphone 16pro shit
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞