[月經] iOS集中討論區 (258) 18.1 Apple Intelligence beta

982 回覆
4 Like 5 Dislike
師兄係咪it9?

介唔介意睇番我第一個post
我講緊overcast呢個app個dev
呢個app成個團隊得一個人
條友本身係dev但佢係佢自己podcast度吹到新design幾掂幾掂
實際上就係垃圾ux

你話公司/企業當然唔同
分分鐘連設計都係business team啲大佬左點右點添
莫講話去到it

我冇賴it
我有邏輯思維
但你有冇閱讀理解能力
成日啲野預人地知
我睇左蘋果新聞幾年都有時啲野唔知/唔記得啦
有心答咪提句 冇咪算
入得黎呢個po正常都對tech/apple有啲興趣
大家都想討論下 屌下添曲加價
(當然都有新手問野)
已經唔係出面啲post咩人都有
正常萍水相逢係唔需要批評/笑鳩人既
Reset係一個要經過好多關卡嘅過程
你點樣reset
咩年代,備份都唔做
瞓覺攞去叉電
瞓醒就見佢變咗hello個screen
我乜掣都冇掂過
aapl 食💩
係咪有人爆唔開你個passcode拎左去dfu restore
定係有人用find my洗咗部機

我真係未聽過齋擺會factory reset
出hello我只諗到OS update

我估係開左呢個
冇開 同埋我一個人住 肯定冇人掂過部機
而Find my 我收唔到email話有人login / reset
Ummm 其實部機會唔會唔係你嘅
其實唔洗升
17係廢咗武功
18個相簿就真係廢咗武功
個 iTunes Pass 幾時改呀?無得加好耐啦
Support document都無埋
美日區轉咗 Account Card 兩年啦,而家最新17.6有澳洲同加拿大
https://x.com/nicolas09f9/status/1813028962937020869?s=46&t=dCB1cro78oE5emoPkPj_8g

18個相簿令我唔敢幫老豆老母up
我自己都唔知個相簿做緊乜
成日都會掃到啲新嘢出嚟
兩老肯定仲多奇怪嘢
下個記得嘅話del咗佢
我記得b1/b2 搬好啲位 b3同我reset返要由頭搬過
有冇人電話呢排成日發熱
都唔知邊個app
呢個apple account funtion其實要邊個位login做日本account先有
淨係轉app store account係用唔到
但住緊日本時時見有回贈冇得用好蝕
Threads
起碼好過17 多咗唔同嘢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞