[月經] iOS集中討論區 (258) 18.1 Apple Intelligence beta

982 回覆
4 Like 5 Dislike
印象中2022年推出個陣得美國同加拿大有喱個服務
而家多左好多國家e.g. 澳洲 英國 日本都好似用到

你買其他國家版本既機冇用係因為當地冇support
當你去到support既國家個陣時都會用到
但中國大陸同埋港澳版iPhone係直接閹割左喱個功能
你去到support既國家都唔會用得到
傳air貴過pro max
同當年第一代MacBook air貴過17" MacBook Pro一樣
應該係最高容量先會$1299姐
好似無方法同埋抽中5000機率比上年低左好多
利申今年飛左過10次台灣
佢講明2023年有25萬份 (好似由5月開始)
2024年15萬份
2025年10萬份 (好似6月30日個活動就完)

你諗下2023年 計埋5月 8個月加埋派左25萬份
同今年12個月先派得15萬份
個機率起碼減左一半
咁我係算點
到底等mini 7等到幾時
我都等緊
最正都係當年既午餐肉apple watch
今晚會唔會有雙beta 呢?
呢度啲討論熱度直插谷底
冇新野好講又冇beta
唔講又一齊係到post battery health 咩
18.1好撚多蟲,快d出新beta
beta 倒水
快撚D到iphone發佈 13pro想換機了
出beta 8未
有冇咁黐線呀,更新iPad更新到死咗機,之後去天才吧睇吓咩事,點知同我講話要整,仲要幾千蚊,買過部都得喎
插電腦強制oTA得唔得?
試咗好多次唔得
9to5Mac錯咗係美國時間9號先啱, 個logo係咪想暗示AI係重點
https://x.com/markgurman/status/1828100697973572024?s=61
9up Apple RGB燈
個個喺度估10號, Apple反手嚟次星期一

今次好似係疫情後第一次in person? 定我睇錯又睇片?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞