[月經] iOS集中討論區 (258) 18.1 Apple Intelligence beta

982 回覆
4 Like 5 Dislike
因為玩唔到ai ?
https://www.youtube.com/watch?v=V0BTEYkH56g
hate her or not, 原來iJustine已經youtuber咗18年
由最初iPhone bills爆紅 到Tim Cook都識佢
(The Verge既Rebecca將會走)
媽咪唔好紅呀 一紅就比人反
Gay Cook真係要搞搞班支那人leakers
0信用可言
係,6gb ram推唔郁ai
想請教下
如果而家出15pm 係咪唔抵
等睇16pm 有咩新再決定

想用ai 但又怕文言一心
都係半個月多D
點解唔等
出左16之後15一定會減價 等多陣又可以平多幾百一千

文言一心 我覺得個model又唔會係內置左係部iPhone度
佢個陣AI都講過會問你想唔想駁出去俾ChatGPT搞
你唔想用文言一心 reject佢喱個request咪得
我覺得以後都唔會有se
加左64gb thx
一定係等16,差三個禮拜等埋
同埋有新買新
冇得搞
而家興開個新名放料
個個leaker個名都唔同
點trace
唔知相簿睇片幾時先肯改返而家iOS 17嗰隻
買台版囉美版全esim 香港未必岩大部人玩
Apple會特登放流料
之前有個員工網上leak Final Cut / Logi Pro on iPad
個員工leak到十足Apple特登fake佢既info 所以知係佢 比人炒咗
不過係支那又係難搞
其實台版都係幾好既選擇
起碼連衛星求救都用到 影相又唔會有聲
抽悠遊卡有冇得去士多比錢
冇留意 抽悠遊卡係咩黎?
悠遊卡可唔可以去Apple Store買野 或者買 Gift Card 真係唔知

但個5000TWD有限到點用
佢有一堆指定既店先可以用
同埋一日最多用3000TWD 每次最多用1500TWD
當年iPhone 7話出藍色講到似層層,最後咩都無
成條片最重要係info係Rebecca會走
The Verge啲主持就嚟走哂
會唔會傳聞嘅air 取代🤔
放得蛇姐係大概知邊條team啦
Parts可能幾間唔同既廠
不過呢啲足唔哂
捉到一個又到下個
衛星唔係淨係美國先有咩?
我當真係有air 特登整個新design都唔會係賣平時SE嘅價位
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞