[航空]連登飛機膠討論區115

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
UO: Am I a joke to you?
Feel到廣東話好生疏咁
似Safran Versa 多啲
開返Ka396時段
CX543改用Ka396架機做
佢有幾可講廣東話吖
CX543係daytime slot 極其珍貴…
原來safety video嗰個係佢個frd
開班零晨機即走咪得
KA396變左UO629
完全兩件事
我曾經都係咁諗
但係UO原來2018已經想開628/629
應該唔關事
想問下Qatar係咪搭到777就會有starlink WiFi
CX 開red eye HND接543?有幾多人坐?
本身已經有UO624, 仲有NRT 架CX524
邊有咁多客red eye 去東京
Lufthansa (LH, Frankfurt International) has announced that as a part of its new turnaround programme it will retire all remaining A330-200s, A340-300s, A340-600s, and B747-400s by 2028 to reduce the costly complexity of its widebody fleet
關事
KA放棄咗呢班HND
UO 先開到第三班
red eye真係唔係咁多,CX ICN班red eye都未開返
我意思係人地CX543 HND morning departure做得好好 點解要downsize?
咁多架妹
浮羅交怡CX咪開過
航權上唔關事,slot上 HND 0100-0400時段基本上apply就有,好多航空公司疫情後都新增到呢個時段航班(例如KE/OZ),所以結論係唔關KA時
開langkawi不如開sabah
其他國家開到係因為佢哋之間航權未用盡啫
香港呢邊唔似有剩,如果唔係廚叉或者大媽區一早開咗red eye
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞