[航空]連登飛機膠討論區115

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
搭過兩次, 因為asia miles幾乎一定有位, 暑假都任換
兩次都係冇IFE, 要自己手機down定個app連wifi睇
red eye再駁個domestic再出市區都夠鐘食lunch,剩低d時間未必去多好多地方。相反要駁北海道的話CX548一樣可以,時間上亦唔差好多。加上回程都係要駁返CX549先得,比你換飛換到去程都避唔到回程
我係星期五晚飛,Loading奇低,未試過咁爽

呢張係剛剛上機時影,但最後都係得幾行有坐人
坐過幾次524 乘客乜人都有
反而就係冇見過旅行團
有嘅話實會見到領隊扯住支旗週圍行
似乎係connection做得唔錯
上次坐524反而見到有日本旅行團回程
可能時代變,之前睇啲旅行團最鍾意寫凌晨機出發玩到盡
官網時刻表同訂票出6-15 32Q 之後再轉返339
The urge to seek new places, connections and adventures is in all of us. And we're bringing that joy of travelling to life at the Feels Good To Move Experience.
From our newest Business suite offerings to curated inflight cuisines and more, come discover why you'll enjoy every moment while being on the move with us.
Aria Suite新加坡showcase
https://flights.cathaypacific.com/en_SG/offers/feels-good-to-move.html?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTEAAR2izxx4I6C_V5CMNH8csDA4NqJ8hXAilpOSJdtRsgyTn4CwV_n0KXvO1YU_aem_5PcEGbcuPvxutmjM3MQ6FQ
佢地去香港旅行團得3、4日壓縮不必要時間去玩
同埋CX regional red eye唔爆概話用最後手段就係出 Asia Miles 去俾你任換 然後其他早機就減quota 逼你坐red eye 如果唔係就乖乖科水買早
Airasia 開香港峇里同雅加達
啲人唔係話罷坐UO/CX
要坐高質JAL/ANA咩?
點解會冇客?
會搭嗰啲都唔喺香港了
成日話點解唔開班redeye嘅人根本未感受過redeye架機有幾空,燒油運幾條友貪得意咩
一係係咁話開多d redeye嘅人用私人飛機價錢坐redeye,咁人地可能會諗下
痕生幾時搵你拍廣告,小屍都拍到廣告
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞