黃師傅:踢爆昌哥 真正裝修界岳不群 唔衰唔做 扮設計師

961 回覆
23 Like 282 Dislike
真係設計唔讀建築都讀現T,有art底都好呀

設計講sense唔淨係講頂唔頂腳就唔就手(用到係基本要求)設計就再additional

而家好似發水到件野work到就設計左
方仗,最大問題,自己搞到公關災難

黎明,真係公關高手,試過幾次自己/公司出問題

靠佢把口,平息事件/令到公眾支持佢
過左廿年一樣照有
咁過20年 執好正常姐..
依家1年都無wo
執就一定,因為係權利同合約一部份
不過你要預左,有可能一兩年內又出現返
hk express夠大間公司未?
人地有搶位公關事件咪一樣即刻出黎回應(先唔理佢回應得7唔7)
而你黃狗一直唔回應 仲要之後每條片單單打打
又拍咩真正皇x廚櫃既交貨標準係點係點
咁樣比人覺得間一人公屋好似真係唔係黃狗做
點知宜家又出黎認話係個女做 唔係我自己做
比大眾觀感係點 係人都知啦
裂紋會出現係幅牆最脆弱既位
板間強度唔夠點執都好大機會再出現
磚間 好有可能係收水問題,執1次好大機會以後唔會再出現
大家眼睛係雪亮,邊個成口迴避問題大家見到,不過講口才昌哥的確唔夠黃屍博黎。
BTW,大家搵裝修佬都係係睇老實/手工定睇口才好唔好,心照
依家執一執都hea 尻我
雖然公道在人心,但之前係咁挑人機,而家俾黃師傅攞到彩,唔gur呀
黃屍父終於有詳細解釋 雯女似係西客wo

https://youtu.be/_QAvO_3JfKw?si=dcbGs-Py_oM81573
收啦黃師傳
一方面話唔關自己黃師傅事
自己又係咁衝出黎回應
個鄉音婆講講下都忍唔住要插嘴
到解釋唔到果陣就話同自己無關
繼續食花生..
重點原來潘CFU唔係二五仔 之前一早夾好
昌師父又出片逐點踢爆
黃廢老同d打手高興唔夠半日又要縮番埋
痴撚線 又再開始
btw 已經睇到有d 攰
人地黃屍苦擺明做足功課同埋有hidden agenda
你仲咁天真諗住係 "各自論述"
而家仲玩火落去 我開始擔心佢會比人告
希望佢最後真係可以無事全身而退
片最尾一分鐘先好笑
做足功課滿口大話
廁所同d喉郁過扮無郁 自己度呎柒左瀨個客自己肯頂腳
成日咩wakowakoo負責 同自己公司無關係
結果whatsapp圖皇冠設計裝修-寫字樓同人講再改圖收人2000一次
你條柒頭做足功課,錯撚晒有撚用咩?
昌好似講明 只要黃屎忽出片搞雯女 就會再出拍回應返

根本昌上次諗住和解 但柒左
而黃屎忽諗住攞彩 誤導/扭曲事實

不過搞大d 等昌爆多d 花生
傢俬價錢

https://youtu.be/qQy5B_wWX18?si=5Ac8Y6Vlr7rielQ-&t=779 最後依段嘅苦主係阿昌裝修?
串緊黃cfu話唔應該唔知情況下就接人地手,自己就叫d客趕上手師父走,自己接黎做
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞