黃師傅:踢爆昌哥 真正裝修界岳不群 唔衰唔做 扮設計師

961 回覆
23 Like 282 Dislike
um....個廁所係陳師傅免費幫佢整返…
仲要係一個多月後既事 比夠晒時間黃師傅間公司去回應
但係黃師傅完全無回應陳師傅先出手…
兩邊YOUTUBE愈多火花愈多生意, 完全唔介意開火
不過咁細間屋仔開到呢個價賺呢份錢, 不得不講黃師傅吸金能力強大, 羨慕
免費呀, 咁陳師傅好人士, 比個讚佢

係呀, 黃係仆街, 明奸你, 唔應啦緊係, 愈應愈衰
我想強調佢做得奸商係果個位係咁做, 只係比人追擊冇L計先要嘈
我咪又覆番你啲論點囉
仲想點
有時做出名左
賺多啲都好合理啦
我夠知好多野大陸好平啦咪一樣唔會買
買啲外國貨
黃做果D野唔靚呀, 價又唔係平
D人就係搵佢做

咁佢做野唔細心求其自然鑊氣多, 開錯櫃孔睇唔到既咪執, D野花花爛爛咪扣下錢, 做D野唔岩個客心水咪硬著頭皮死頂話係咁

呢行班老師傅好多完裝修都係一句: 係咁做嫁啦, 冇問題呀

香港地搵個好既做室內設計應該好難, 我識做都唔敢講自己搞得店D住家客100%完美, 佢地日日開YOUTUBE又正義使者又為民請命, 真係勇氣可嘉
唔覺 ,只係黃豬黑人憎
條片太長,重點係
1. 31萬的確係一人公屋個價
2. 間屋亦的確係黃師父個女做嘅

其他都歸類為屋主同黃師傅嘅私人糾紛(包括咩打佢工,俾佢炒,恐嚇佢果堆嘢)
不過唔係好明點解昌哥最尾咁攬事主
佢最後話如果黃師傅再搞佢 就會繼續post野
有冇陳師父發言time point唔想睇太多廢話
點解40年朋友單野黃師傅咁驚

陳師傅講得好, 唯我獨尊得罪太多行家, 啲dislike係公眾對你嘅觀感, 唔好以為人地畀錢整你
住家平時嘴gel gel, 到呢啲時候就縮埋
1:29:54
邊個channel?想重溫
唔理咩事 各打五十大板
你柒左咪幫人執番掂囉 人地搵得驗到陳cfu 上門搞都一頭半個月啦
你中間肯上手拎番個責任 都入唔到咁入啦
柒貨 成屋自己櫃又交左 尾數又識追 片又有時間出
手尾要個業主搵人搞 無問你拎番錢仲好意思話人閪客
講緊收30萬做個一人單位 你估平呀 你交唔到貨 唔想比人公審?
照你咁講係咪由得佢爛尾就啱
做生意特別係裝修係做口碑 你做柒左唔改 唔怪得人
兩個良心裝修佬
其實搵得黃師傅嗰啲客 都係啲唔識上網既廢老

呢批客你就算唔係俾黃師傅呃 都係比其他裝修佬呃

大家客路唔同 昌哥你救得幾多個

黃師傅呢啲恃老賣老又自我中心既性格唔好諗住佢會

聽你地講道理 慳返啖氣 各有各做算啦
笑撚死明知鑊咗頂硬上話無問題你竟然覺得係正常

紅色線係原本廁所位
藍色線係黃師傅做
唔知係咪打手,竟然有人覺得黃c fu 贏
比人撚到 亂咁兜,而且重夠膽話40年老友爛尾個單係阿昌做
好多虛假指控要發大都可以好大件事
不過佢係醒輸人唔輸陣 準備好多資料, 昌手上乜都冇呢part就係輸蝕左
黃師傅個team
根本冇人改喉管咁有技術
我冇覺得佢正常,黃老狗做生意係咁仆街,成班人係度屌佢依然係奸商,一樣有班廢老搵佢做。

佢鑊左就係頂硬上,你同佢爭論都冇用,佢人無恥係唔會認錯

咪由得班垃圾客搵垃圾做工程,咪由得佢爛尾

黃老狗冇人性,你同佢講道德有咩用?

屌都廢事,狙擊都懶,阿昌追住佢咬唔見得令佢冇客,愈追愈益佢。
呢行就係個個都仆街,睇得多都睇化哂
邊個話裝修要拎口碑,黃老狗呢種就係最唔使口碑嘅做法,不負責任先賺得多,生意長做長有。

根本黃師傅做工程就黑,心智正常都唔會搵佢報啦

反正我覺得幫佢d苦主出頭都係得啖笑,佢班客全部都廢老黎,呢班廢老見到黃師傅都衝埋去做水魚,有時笑鳩黃師傅更加想笑佢d客。
班打手都傻傻, 單野都咁耐大家都清楚發生乜咩
根本似足 廖孖記同食安中心
琴晚根本唔係去爆老黃黑, 現場圍插
只係好似記招等老黃自爆, 又出乜大話
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞