黃師傅:踢爆昌哥 真正裝修界岳不群 唔衰唔做 扮設計師

961 回覆
23 Like 282 Dislike
條女 (苦主)應該不盡不實
昌師傅白幫條女 信晒人地version 幫過龍

黃老d證據好齊 好make sense
同意, 我中段開始睇, 黃老邪做足功課, 係最後想賣廣告好樣衰, 其他都正正路路, 條女好鬼
出現了
出現了
有幾make sense
同埋黃老live嗰時都算老實
肯認咗自己收天價30萬幫人裝修,啲單唔到大家唔服,真係要好有勇氣先敢講個真相出來,明知會俾人覺得佢哋公司食水深,呃人唔洗本,都唔介意,係抵讚
咁都make sense

27000 油漆

問佢合唔合理,

就話要成張報價單咁睇

身有屎
mic後講 mic後講
成單野重點係
1. 黃師傅駁唔到31萬交垃圾,之後遊花園
2. 黃師傅駁唔到點解一開始唔認單工程係佢地做,依家又認,之後遊花園
3. 個廁所即使唔改喉都可以多4寸位,但黃冠啲師傅唔做
4. 黃師傅原本話昌師傅爛尾個單野係之前40老友條片(已刪),但原來係老屈,因為昌師傅先岩岩40歲
5. 昌師傅有真相想講,但後面班人禁住佢,總之由琴日起就完左件事唔再講
6. 櫃頂媚有5寸幾原本可以整,但最後黃師傅個邊又唔整

黃屍苦啲所謂「證據」證左啲乜?
睇完我都覺得之前跟車太貼
睇完今次先知條女原來唔找數,同埋係黃cf嘅前員工
條女未必可以信到足,不過要等黃cfu post啲証據出嚟

只係黃cfu,一早好好溝通,未必會搞成咁
佢一開始不停淨係話唔係佢做,你地網友同昌哥屈佢太過份
幾個月都唔回應,淨係單單打打鬼知佢想點

利申: 之前有份條條黃cfu嘅影片都disklike
佢唔認係佢做已經證明佢大話連編啦 邊有屈錯佢
洗白白果班人係唔會理個前文
佢地只會講琴日條片點點點
但加埋老黃自己拍片既前文(大話)
傻既都知件事有幾假
班友而家集中火力攻擊雯女,係咁話佢唔找尾數正西客
利申做油漆,接駁位有裂痕好正常,不過佢話一年保養係咁拖唔幫你執就真係仆街
根本成件事越討論就越對老王不利
但人蠢係唔會明
係西客so what
你一人公屋都係要30萬
不過佢又會拎維他奶道理出黎講
香港地做室內設計十個人有八個都試過做唔岩例野
跟本上住宅裝修就黑鬥黑
買層樓D地方又細, 呢度又要櫃果度又要大, 人地建築果陣係300尺豆屎咁大已經決定好哂D野點放, 轉過頭個個要大就拆廚房, 做開放廚房都係死局黎, 30年樓以上成日原裝廚房冇位放雪櫃, 浴室做唔到乾濕分。
冇嫁啦, 立場企死左唔通你要人地講對唔住咩, 點落台
咪死唔認不了了之
旺屍博:
阿昌,你學師父仔嚟嘅
阿昌,你呢啲爛頭卒嚟,後面有大老虎
阿昌,你自己都有單嘢俾人告緊
阿昌,你自己都有個單位爛尾

公道啲啦,阿昌由頭到尾都係針對呢件事上面發表意見,針對間屋嘅問題講嘢

睇上旺屍博以上言論就知邊個有大將之風
原來農夫山泉都可以當維他奶賣
睇左睇 唔覺黃師傅啲point有乜正面回應過
唯一讚既 應該係自己上去解話
昌師傅班朋友
應該係想昌師傅呢單野甩身 完左件事
所以無嘈落去暫時睇就係咁
黃口才的確比昌好 睇落自信好多
brain cha/詐騙犯都係呢類 好易氹到蠢人
有腦少少都會聽到內容有問題
好似啱啱講完話自己未試過犯法,但下一句就話比人捉過2次
但社會大多數係由蠢人組成 呢類人係比較吃香
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞